היי, רציתי לספר לכן מה עבר עליי

היי, רציתי לספר לכן מה עבר עליי

בסוף השבוע . ביום שישי הגעתי כרגיל לעבודה. בסביבות שעה 11:00 לירון הגיע אליי, ואמר יל שזהו מספיק להיום , אנחנו נוסעים לטייל. כמובן שהוא סגר הכל עם אחי כדי שאוכל לצאת. טוב אז נסענו לת"א לעזריאלי , שם התסובבנו קצת, ואכלנו ביוטבטה (אנחנו פשוט אוהבים את הטוסטים שלהם...), לאחר מכן בערך בשעה 14:00 , יצאנו והייתי בטוחה שזהו חוזרים הביתה... אבל אז אני רואה שלירון נוסע לכיוון רמת גן, ורק שראיתי שאנחנו נכנסים לכיוון החניון של ה"סיטי טוואר" הבנתי מה קורה, לירון הזמין לנו סוף שבוע במלון. הוא ארגן לי תיק (ענק- כדי שלא יהיו לי תלונות , הוא פשוט הביא לי חצי ארון) , והיה לנו סוף שבוע מקסים . אז רציתי להגיד לך תודה אהובי היקר. אני אוהבת אותך
, ומקווה לחגוג איתך עוד המון ימי נישואין.....

הילית*

New member
וואו, איזה יופי ! נשמע הפתעה ממש

נעימה... ושימשיך כך !!! מזל טוב ועוד הרבה שנים מאושרות יחד !

fila

New member
איזה כיף../images/Emo70.gif

כל הכבוד ללירון על התוכנית המשובחת

dorlim

New member
נשמע שהיה מעולה - איזה כיף ../images/Emo140.gif

המון מזל טוב ליום הנישואין וכל הכבוד ללירון

אתי@

New member
נהדר נהדר נהדר ../images/Emo99.gif

איזה יופי של הפתעות הוא כל הזמן מארגן לך
מאוד מאוד מאוד שמחה בשבילך... (אומרת בקנאה זו שאף פעם לא מפתיעים אותה
)

danaziv

New member
רויטל!

אני חושבת שלירון צריך לפתוח פורום "רומנטיקה ופינוקים לאישה" . הוא בהחלט יכול ללמד כמה גברים איך להפתיע (כולל את שלי). כל הכבוד לו באמת אחלה של מתנה. מאחלת לכם עוד הרבה שנים מאושרות ביחד.

לירון באמת יכול ללמד כמה ....

מהיום שהכרתי אותו הוא לא מפסיק להפתיע.... ועכשיו אני מאושרת בשבילו כי הודיעו לו מהצבא שהוא נבחר למשלחת קצינים לפולין .

מאי26

New member
מצטרפת לברכות ליום הנישואין

ולמחמאות ללירון... איפה הוא משרת? מטעם מי יוצאת המשלחת? תדאגי לצייד אותו בסוודרים, בעונה הזו בפולין יהיה קררררררר... (אני הייתי שם פעם במשלחת נוער במאי והיה קפוא).

יעלי2

New member
או לפחות Newsletter לגברים שבו הוא

יפיק אחת לחודש המלצות ורעיונות!

kisses

New member
תמיד ידעתי שיש לך בעלוש מקסים

הפתעה מדהימה ואני מאוד אבל מאוד משחה לשמוע שעשיתם חיים משוגעים ביחד אני מאחלת לכם עוד המון המון שנים של אהבה כזו.

למעלה