היי רציתי לעדכן שלקים של w&w במבצע 1+1 =10 ש"ח!!!!!
S sHiR TaDmOr New member 4/4/10 #6 מישהי כאן מכירה את הלקים האלה? לא ידעתי שלH&O יש לקים! אם מישהי מכירה את האיכות אני אשמח לשמוע
נ ניצ ובוב New member 4/4/10 #8 זה לא של H&O רק מוכרים אותם שם. W&W זה wet and wild חברה אמריקאית. יש אותם גם באפריל מדי פעם.
S sHiR TaDmOr New member 4/4/10 #9 אה. אופס../images/Emo163.gif תודה! את מכירה אותם במקרה כדי להגיד אם הם טובים?
F foggy night New member 4/4/10 #10 אל תרוצי כל כך מהר הלקים האלו נמכרים בארה"ב ב- $ אחד. קניתי אחד כזה והמברשת שלו הייתה כל כל גרועה שרק בגלל זה הוא עף לפח.
אל תרוצי כל כך מהר הלקים האלו נמכרים בארה"ב ב- $ אחד. קניתי אחד כזה והמברשת שלו הייתה כל כל גרועה שרק בגלל זה הוא עף לפח.
נ ניצ ובוב New member 4/4/10 #11 לא ניסיתי מעולם אני חושבת שתולי01 ניסתה אז אולי היא תראה ותחווה דעה. בכל מקרה הבלוגריות די אוהבות את הלקים שלהם רק משום מה בארץ הלקים האלו נראים במצב זוועה , שמן צף וכו' ומשיטוט בבלוגים השונים אני חושבת שמה שיש בארץ מאוד מאוד ישן.
לא ניסיתי מעולם אני חושבת שתולי01 ניסתה אז אולי היא תראה ותחווה דעה. בכל מקרה הבלוגריות די אוהבות את הלקים שלהם רק משום מה בארץ הלקים האלו נראים במצב זוועה , שמן צף וכו' ומשיטוט בבלוגים השונים אני חושבת שמה שיש בארץ מאוד מאוד ישן.
S sHiR TaDmOr New member 4/4/10 #12 ../images/Emo12.gif...תודה לשתיכן ../images/Emo140.gif אוותר על התענוג.
C Camden New member 4/4/10 #7 אם כבר יש עדכון מבצעים... אז שתדעו ש"עור חדש" של תפוח (שדובר עליו פה לפני כמה ימים) במבצע בסופר פארם ועולה 30 ש"ח במקום 50...
אם כבר יש עדכון מבצעים... אז שתדעו ש"עור חדש" של תפוח (שדובר עליו פה לפני כמה ימים) במבצע בסופר פארם ועולה 30 ש"ח במקום 50...