היי רציתי לשטף אותכם במשו

היי רציתי לשטף אותכם במשו

היי לפני יומים (אחרי שהייתי בדיכאון במשך שבוע+) ההורים החליטו שהם רוצים לדבר איתי אתם יודעים שיחה אישית שכזו התחלנו לדבר והם רצו שאני יגיד להם למה אני בדיכאון למה אני עצוב ומה מפריעה לי (מה שבאמת מפריעה לי זה שאני רוצה להיות אישה ואני לא מרוצה ממה שאני איך שאני ואיך שהחברה מתיחסת אלי) אמרתי להם שאני לא אוהב את עצמי ושרע לי עם אצמי...ניסיתי לתת להם רמזים דקים בלי בעצם להסביר כלום...הם התחילו להרצות לי שהדבר הכי חשוב לבן-אדם זה שיואה את עצמו ושאני צריך להיות שמח עם המראה שלי כי אני גבר יפה עם פנים עדינות...זה עוד יותר עצבן אותי כי הם אמרו גבר ועוד הם אמרו שיש לי מבנה גברי טוב ויפה של כתפיים רחבת וכ"ו שעוד יותר עיצבן אותי כי אני לא רוצה להיות גבוה ולא רוצה כתפיים רחבות בכול מקרה אני המשכתי לרמוז להם ולנסות להסביר להם..וככול שהמשכתי רק הבנתי שאין להם שום מושג מה עובר אלי ומה אני באמת רוצה... לאחר כ-שעתיים של שיחה ....אבא שלי דיבר איתי בצד ואמרתי לו שאני יודע למה רע לי אבל אני לא בטוח שאני יכול להגיד להם ושאני מפחד מהתגובה שלהם הוא אמר לי שאני יכול להגיד להם הכול ושאנחנו משפחה טובה וחזקה שרק רוצים לעזור אחד לשני זה דיי נכון אבל חשבתי לעצמי ניראה אותו אומר את זה אחרי שיבוא היום ואני באמת יספר להם זו הייתה שיחה מאוד מוזרה...כי מצד אחד מעז דיי הוקל לי מושמה ומצד שני היא בעצם גרמה לי להבין עד כמה ההורים רחוקים מלהבין מה אני באמת.... אוף....אני מתוסבך

uri 0

New member
../images/Emo24.gif נראהשהם אוהבים אותך

ודואגים לך. אולי תן להם צ'אנס? לא היתי המצב הזה, ואני לא מתימר לחזות את התגובה שלהם. סביר לחשוב שהם יהיו בשוק, ושלא ירצו לקבל את זה בהתחלה. אבל צריך להתחיל! את/ה יכול לדבר עם נורה או עם אילנה בין השאר אחת מהן סיפרה לי פעם על פסיכלוג או משהו דומה באזור חיפה שמתחיל להתמחות בנושא תבדוק/י

גיל494

New member
מכיר את זה

אין לך מה לפחד (אין לך בעיה שאני אפנה אליך בלשון נקבה, נכון?). אני הייתי במצב די דומה. מאוד מאוד חששתי מהתגובה של ההורים שלי. לא היייתי בטוח איך הם יגיבו, לא ידעתי אפילו למה הם צריכים לדעת בכלל... (אבל אצלי זה קצת שונה - זה משהו שאני עושה ב"ארון" וזה גם לא משהו כזה מהותי). אז למה לספר? כי זה ההורים שלך, והם ילוו אתך כל חייך, ויוכלו לתמוך בך גם כשבאמת קשה. בכל מקרה, כמו שזה נשמע, הם כנראה באמת אוהבים אותך. אפשר לגשש בסביבה ולראות איך הם יגיבו - איך הם הגיבו לדנה אינטרנשנל, או לנושאים דומים לאילו? מקווה שילך לך טוב. גיל. אגב, ברוכה הבאה לפורום. פה, כולנו אמיתיים - אין מסכות, העמדות פנים, או חזות מטעה... אז פשוט תרגישי חופשייה. להיות את.

למעלה