היי, רציתי לשתף במשהו שקרה לי היום..
אני פקידה בבסיס בצפון, וחלק מהתפקיד שלי הוא לענות לטלפונים (אם אין מישהו אחר בסביבה...)
אז היום יצא שכל הבנות שאיתי במשרד יצאו לאן שהוא וגם המפקדת שלי לא הייתה במשרד..
והיה טלפון..
עכשיו בדרך כלל האנשים ששומעים אותי מגמגמת בטלפון מחכים בסבלנות ואפילו אומרים תודה ויום טוב.
אז איזה מישהי התקשרה לטלפון של המשרד..
היא: היי!
אני: היי..
היא: מה קורה בסוף עם ה..(לא זוכרת מה זה היה)
אני: מה?
היא: נו ה..(כנ''ל)
אני: (כאן התחלתי לגמגם) מי את?
היא: מה יש לך???
אני: כלום שאלתי מי את? (גם כאן גמגמתי כמובן)
היא: חח מה עובר עליך???
אני: את מי את צריכה?
היא: חח מה קורה לך???
אני: מי את??? (גמגום)
היא: טוב את עובדת עליי חחח
-ניתוק-
חמישים פעם שאלתי אותה מי היא ומה היא צריכה כי כנראה היא הייתה צריכה את המפקדת שלי אבל היא הייתה בטוחה שזאת היא שעובדת עליה..
וקרה לי משהו דומה אתמול:
ידיד שהיה בקורס עם מישהי מהמשרד שלי בא לבקר אותה והתחלנו כולם לדבר כזה..
אז שאלתי אותו משהו והתחלתי לגמגם והוא אומר לי מה יש לך???
אז חברה שלי שהיא הידידה שלו אמרה לו היא מגמגמת מה יש לך?? (היא ממש חמודה לא יודעת איך הייתי יוצאת מזה לבד..כי הפעם היו שם עוד קצת אנשים..)
בקיצור כל פעם שקורה לי מקרה כזה כל המצב רוח הטוב שהיה לי נעלם ובא לי לעלות על איזה הר ולצרוח!!! פשוט לפרוק הכל ולא לשמור הכל בבטן.
והיום חברה שלי אומרת לי "אני רואה שאת ממש שמחה, התאקלמת פה ממש טוב!" (אני 3 חודשים שם ובאמת אני יכולה להגיד שכיף לי.)
אני פקידה בבסיס בצפון, וחלק מהתפקיד שלי הוא לענות לטלפונים (אם אין מישהו אחר בסביבה...)
אז היום יצא שכל הבנות שאיתי במשרד יצאו לאן שהוא וגם המפקדת שלי לא הייתה במשרד..
והיה טלפון..
עכשיו בדרך כלל האנשים ששומעים אותי מגמגמת בטלפון מחכים בסבלנות ואפילו אומרים תודה ויום טוב.
אז איזה מישהי התקשרה לטלפון של המשרד..
היא: היי!
אני: היי..
היא: מה קורה בסוף עם ה..(לא זוכרת מה זה היה)
אני: מה?
היא: נו ה..(כנ''ל)
אני: (כאן התחלתי לגמגם) מי את?
היא: מה יש לך???
אני: כלום שאלתי מי את? (גם כאן גמגמתי כמובן)
היא: חח מה עובר עליך???
היא: חח מה קורה לך???
אני: מי את??? (גמגום)
היא: טוב את עובדת עליי חחח
-ניתוק-
חמישים פעם שאלתי אותה מי היא ומה היא צריכה כי כנראה היא הייתה צריכה את המפקדת שלי אבל היא הייתה בטוחה שזאת היא שעובדת עליה..
וקרה לי משהו דומה אתמול:
ידיד שהיה בקורס עם מישהי מהמשרד שלי בא לבקר אותה והתחלנו כולם לדבר כזה..
אז שאלתי אותו משהו והתחלתי לגמגם והוא אומר לי מה יש לך???
אז חברה שלי שהיא הידידה שלו אמרה לו היא מגמגמת מה יש לך?? (היא ממש חמודה לא יודעת איך הייתי יוצאת מזה לבד..כי הפעם היו שם עוד קצת אנשים..)
בקיצור כל פעם שקורה לי מקרה כזה כל המצב רוח הטוב שהיה לי נעלם ובא לי לעלות על איזה הר ולצרוח!!! פשוט לפרוק הכל ולא לשמור הכל בבטן.
והיום חברה שלי אומרת לי "אני רואה שאת ממש שמחה, התאקלמת פה ממש טוב!" (אני 3 חודשים שם ובאמת אני יכולה להגיד שכיף לי.)