היי! רק רגע, תקראו

מאיה123

New member
היי! רק רגע, תקראו../images/Emo36.gif

היי! מכיוון שהצטרפו לכאן מלא חדשים, אני רוצה שנעשה מין ´רשימת משתתפים´ כזאתי. כל אחד ירשום את השם שלו בנושא, ובתת נושא ממתי ההורים שלו גרושים, או אם זה ההורים- אז ממתי הם גרושים. אני פשוט רוצה נ ו ר א לזכור את כולכם וזה יעזור לכולנו, אז אני יתחיל (תוכלו לראות אותי בהודעה הבאה) תודה ומראש אני מצטערת על הטרחה

מאיה123

New member
מאיה

ההורים שלי אף- פעם לא התחתנו, אבל בואו נגיד שהם ´התגרשו´ כשהייתי בת 9 חודשים בערך.

גלי®

New member
גלי

אמא לבת אחת , שלי, נפרדתי מאבא שלה לפני 8 ומשהו שנים , והתגרשתי שנתיים בערך אחרי כן ...

ש ק ד ב ת

New member
שקד

ההורים שלי התגרשו בגיל 14 ,לפני כשנתיים אך בפועל הגירושים החלו בגיל 7

HilOneT18

New member
הילה

ההורים שלי התגרשו רק לפני שנתיים למרות שאבא לא חי בארץ כבר הרבה שנים...

CaSsIe

New member
שירן

ההורים שלי גרושים כ 3 חודשים בפועל אך לפני כבערך שנתיים אבא שלי עזב את הבית וחזר ועזב וכו´.

ממיתוש

New member
ליאור..

ההורים שלי גרושים מגיל 3-4 בערך אבל כבר הרבה לפניי זה אבא שלי עבר לחו"ל..אני גרה אצל סבא וסבתא כבר שנה..ועוד מעט חוזרת לגור עם אמא ואנחנו עוברים דירה..עם החבר שלה..בעלה לעתיד..והיא בהריון.. אני בת 15..זהו.. ליאור

מישל

ההורים שלי גרושים כמעט שלוש שנים.... אני כמעט לא בקשר עם אבא שלי אבל זה מבחירה אישית שלי...וזהו...

moon light boy

New member
רון

ההורים שלי גרושים כבר 11 שנה מאז היותי בן 4....הרבה זמן כבר עבר אבל זה כואב כאילו זה היה אתמול... אני בקשר מעולה עם שניהם אני גר אצל אמא ונמצא גם הרבה אצל אבא.. ...רון...

למעלה