היי שאלה אחת, קטנה גדולה :)

dikla00

New member
היי שאלה אחת, קטנה גדולה :)

טוב אז ככה קוראים לי דקלה נולדתי בתאריך 19.2.87 חלק אומרים לי שאני מזל דלי וחלק אומרים שאני מזל דגים אני באמת רוצה לדעת איזה מזל אני כי זה מתחיל קצת לשגע אותי... ואיזה תכונות מאפיינות את המזל שלי ויש איזה קשר לשם שלי שהוא יכול להשפיע לי על האישיות בצורה כלשהי ואיזה השפעות יש לו? תודה על העזרה החייכנית, דקלה

דקלה חמודה,

מכיוון שנולדת ביום גבולי... צריך שעה כדי לחשב את המזל שלך. בעיקרון בשעה 6:35 בבוקר נכנסה השמש למזל דגים - ככה שאם נולדת מתישהו עד 6:35 של ה- 19.2.87 אז את דלי - אם אחרי אז את דגים. אם תגלי לי מה המזל שלך אני אגלה לך מה הוא אומר.. ובקשר לשם - כן הוא משפיע על האישיות. מה שקורה, שלפי האמונה הנומרולוגית (תורת המספרים) כל מספר רוטט בהשפעת כוכב לכת... וככה מקבל את האופי שלו ומשפיע עלייך. כל מספר בעל משמעות מסויימת. בעיקרון מגלים מה המספר של השם שלך ע``י חישוב גימטרי פשוט, וכך מגלים מה הוא אופיו. אך המספרים של האדם לא מורכבים רק מהשמות שלו - אלא גם מתאריך הלידה ומהמספרים שהוא בא איתם במגע... אבל זו כבר לא תורת האסטרולוגיה, אם כי הנומרולוגיה. גם האותיות בשם מראות על אופי... וצריך להסתכל על כל האותיות והמספרים כדי לקבל את הרושם על האדם.. שינוי השם יישנה את המזל ואת האופי, בערך. אז תמשיכי לחייך ואנחנו נשתמע שבי

למעלה