היי שאלה בקשר לועדה רפואית לאישור שרוול

yamula

New member
היי שאלה בקשר לועדה רפואית לאישור שרוול

אני בת 26 גובהי 161 ואני שוקלת 98 קילו. אין לי שום דבר נוסף מלבד לידה מוקדמת מלפני 10 חודשים (לא יודעת אם קשור - רופא הנשים טען שחלק מהסיבות זה שאני בעודף משקל) ולא יודעת אם זה קשור אמא שלי סובלת מלחץ דם גבוה ולוקחת כדורים מאז ומתמיד.
היום התחלתי לקבוע את כל התורים שרופאת המשפחה העבירה לי. למרות שרופאה אחרת טענה שאין לי מה לגשת עד שלא יהיה לי 40BMI לדעתי יש לי בין 37-38. מה הסיכוי שלי לעבור את הועידה?? אני ממש צריכה את זה כדי להתחיל לחיות נכון בשבילי ובשביל הילדים שלי (2 קטנטנים) וכל ניסיונות הדיאטות והספורט נכשלו. לא רוצה את זה כפיתרון קסם אלא כהתחלה של תהליך שאני מודעת שהולך להיות לא פשוט וארוך...

אופירA

New member
מנהל
הרופאה הזו שטענה - באידיש אומרים משהו נחמד...

בתרגום לעברית: אז היא אמרה.

BMI לא נקבע עפ"י דעות אלא עפ"י חישוב מדויק:
1.61 * 1.61 = 2.59.
98 / 2.59 = 37.8 =~ 38.

BMI40 = 103.5
103.5 - 98 = 5.5
שוין. על זה לא הולכים לרב.

לקבוע את התורים כדאי בהחלט. לעשות את הבדיקות ולקבוע תור לוועדה - כדאי.
לפני תאריך הוועדה תישקלי בעצמך, ותחשבי בדיוק כמה ק"ג חסרים לך. (לא לנסות להשמין בכוח. תאמיני לי, משמינים גם אם לא מנסים בכוח... מי שמנסה להשמין בכוח מצליח מעל ומעבר למשוער, עפ"י הניסיון המר, ולא בטוח שהוא יצליח להוריד את זה בעקבות הניתוח!).
קילו אחד משלימים ע"י שתייה של ליטר מים לפני הוועדה (ולא ללכת לשירותים). קילו שני ע"י בגדים כבדים ואיזה תכשיט כבד. עוד 1/2 קילו ע"י ארוחה טובה. ואם עדיין חסר - אפשר להוסיף לבגדים באופן מושכל ומוסווה מטבעות של שקל, משקולות קטנות שקונים בחנויות ספורט, חול ממולא בחגורות בד, חוט עם משקולות של וילון, וכל רעיון יצירתי אחר.

מה שחשוב יותר - ללמוד כל הזמן על החיים של אנשים אחרי השרוול. להיות מוכנה מראש לכל דבר. אחרת אפשר לחטוף דיכאון משטויות, רק בגלל שלא צפית אותם מראש.

קוביd1

New member
שלום למועמדת לשרוול

הBMI שלך 38 וזה גבולי ,יש מצב לעגל פינות בוועדה עם הוספה של כמה ק"ג ואת הרעיונות קיבלת מאופירה ,רק תעשי את זה בשכל ובזהירות
מאחל לך שתעברי את הוועדה ותקבלי אישור לניתוח ותפתחי דרך חדשה בחיים
בהצלחה!!!

קובי

yamula

New member
שאלה נוספת, לאיזה כירורג לקבוע?

כל כירורג מתאים? אני פשוט התחלתי לקבוע תורים ואני לא מבינה בזה..

קוביd1

New member
רופאים מנתחים

כירורג שעושה ניתוחים לקיצור /הגבלת קיבה
העתקתי רשימה שאופירה כתבה "ספוזניק בקפלן, קידר ושות' בבילינסון, מינץ בבי"ח השרון, שוורץ במאיר, ספיבק בתל השומר. המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה. (אלו בתי חולים ציבוריים).
סובחי (איכילוב), רזיאל, גוייטין (אסותא, מלב"י, פרטי).
קוריאנסקי, שמעונוב, פרופ' רובין (בתה"ש), ספיבק גם מנהל המרפאה להשמנת יתר בתל השומר.
בהדסה הר הצופים רונית גרינבוים ונחום בגלייבטר.

זה לשרוול ולמעקף, לא לטבעת
מנתח שעושה רק ניתוחי טבעת ד"ר אבינוח שמנתח גם בסורוקה וגם הרבה בפרטי

קובי

yamula

New member
תודה קובי... אני יודעת שחפרתי אבל אשמח לעזרה.

אני שייכת למכבי, במידה ואני רוצה את הניתוח באיכילוב (מה שהבנתי שהוא בחינם). אני צריכה להתקשר למרכזיה של איכילוב ולתאם תור עם הכירורג שכתבת מעל? ואז גם לתאם תור לועידה ? או שעדיף קודם לקבוע תור לדיטאנית לעשות את כל הצילומי חזה אולטרסאונדים ובדיקות הדם ואז לקבוע לכירורג ולועידה?
אני מאד מבולבלת ורופאת המשפחה שלי לא ענתה לי על השאלות אלא הפנתה אותי לאתר של מכבי שבו לא מפורט הנושא...
תודה לעונים...

קוביd1

New member
תמשיכי לחפור חופשי

בשביל זה הפורום קיים ,באיכילוב הניתוח בחינם כמו בכל בית חולים ציבורי אבל זמני ההמתנה ארוכים ביותר
מה שצריך לעשות זה להתקשר למרפאה להשמנת יתר טלפון 03-6973965 תענה לך מזכירה חביבה ,ותגידי לה שאת מעוניינת לעבור ניתוח היא תפנה אותך לאן שצריך
הם מומחים בכל הפרוצדורה של ועדות ומה שבקטע הבירוקרטי
שאלה לי אין לך ביטוחים מושלמים פלטינה ביטוח פרטי שתוכלי לעשות את הניתוח בפרטי בהשתתפות מסוימת ובזמן קצר ביותר.

קובי

yamula

New member
אין לי ביטוח משלים יש לי רק מגן זהב...

ואין לנו אפשרות כלכלית גם להתשתתפות עצמית ...
בינתיים לקבוע לדיטאנית?
או שהועידה שתהיה יותר רחוקה מחצי שנה כי הבנתי שהבדיקות צריכות להיות בתוקף של 6 חודשים?

קוביd1

New member
לא צריך למהר עם בדיקות הדם

תתקשרי לאיכילוב לקביעת תור ולבדוק מה קורה עם הוועדה כמה זמן המתנה .

אופירA

New member
מנהל
מגן זהב זה ביטוח משלים

אין לך ביטוח פרטי, אבל יש לך ביטוח משלים.
את שייכת למכבי, ואת רוצה לעבור את הניתוח באיכילוב? ווידאת שהקופה עובדת עם איכילוב במסלול הציבורי?

א ו ר ח ת

New member
אני עברתי באסותא שזה של מכבי למרות שאני כללית

וראיתי שהם כתבו שם שהם ממנים ל"זהב" 85% - שווה שתבררי , כי זה שווה כל שקל לעשות את הניתוח בבית חולים אסותא רמת החיל , האיכות של האנשים שם מדהימה

למעלה