היי שאלה דחופה! ששאלתי כבר 3 פעמים!

divadi

New member
היי שאלה דחופה! ששאלתי כבר 3 פעמים!

מישהו יכול לתת לי דיאגרמה ל"magic star" זה כוכב שעשוי מהרבה חתיכות ושמזיזים אותן הוא נמצא בצורות שונות... תודה וחג שמייייח.
"כי אדם אל אדם חייב להיות אדם"

גילה או

New member
דחוף זה עניין יחסי....

בדרך כלל שאלות בעניני אוריגמי לא כל כך מתאימות להגדרה של דחוף אבל אני מבינה שאתה מאוד מאוד רוצה תשובה לשאלה שלך ולך זה עניין דחוף לכן אני מקווה שבאמת משהוא יוכל לעזור לך. בכל אופן רצוי לא "להציף" את הפורום באותה שאלה מספר פעמים.אם אף אחד לא עונה אז כניראה שלא ממש יודעים את התשובה .גם אם משהוא יודע ולא ממש מתחשק לו לענות זו זכותו.לא צריך לכעוס...הפורום הזה כולל מספר מצומצם יחסית של חברי פורום קבועים ולפעמים קצת נמאס לענות לאותם שאלות ובאמת לפעמים לא יודעים לענות.ראיתי בפורומים אחרים בנושאים אחרים לפעמים 70 או יותר תגובות להודעה.אצלינו זה לא ממש קורה. שוב ,מקווה שתמצא הוראות לMAGIC STAR. חג שמח גם לך!

saadya2

New member
FAQ

אני מניח שכבר חשבו על זה, אבל אולי כדאי להחזיק בפורום רשימה של שאלות נפוצות ותשובות, ולהפנות את השואל אליהן עד שהוא יתרגל לחפש שם---במקום להקפיץ את גילה כל פעם. קצת נימוס בבקשות גם לא יזיק

גילה או

New member
סעדיה -שאלות נפוצות זה רעיון טוב

אבל זה לא תמיד עוזר כי בכל זאת מישהוא צריך להפנות לשאלות הנפוצות.מה שקורה זה שכל הזמן מצטרפים אנשים חדשים(וזה טוב ! גם כך אנחנו לא יותר מידי חובבים...)ואז צריך להסביר מחדש שיש קישורים ויש שאלות נפוצות...אני שמתי לב שיותר פשוט בשבילי לענות ישירות לשאלה או להפנות לקישורים .אני גם לא שוכחת שכשאני הייתי חדשה בפורום לא ממש ידעתי שיש קישורים ואיך מפנים וכדומה . לגבי הנימוס אז לפעמים זה עניין גם של גיל.ואל תשכח שגם בתשובות צריך לפעמים נימוס ולפעמים אנו חוטאים בהתנשאות.... בכל אופן תודה על הדאגה לי...

ophler

New member
מסכים עם גילה

בנוסף, ישנם דגמים רבים שאין להם הוראות כלל ברשת. כפי שכתבת אתה, הדגם המובקש נמצא בספר ויש לך את שמו. אני בספק רב שיש לו הוראות (שהיוצר אישר את פרסומן) באינטרנט. אם אתה רוצה, תדפדף אחורה בפורום ותמצא כמה דיונים בנושא זכויות יוצרים, דגמים ברשת, שירשור נכון (ויעיל וסימפטי לשאר חברי הפורום) ועוד דברים שהתעסקו בהם כאן. בהצלחה וחג שמח, אופלר

bshuval

New member
במקרה, יש לדגם הזה הוראות ברשת

אמנדה סרנבי מאזור בוסטון הכינה הוראות לדגם הזה (של רוברט ניל) ושמה אותם באתר שלה, המלמד מתמטיקה ואוריגאמי. הדגם, כמובן, נמצא באתר שלה באישורו של רוברט ניל. הקישור: http://math.serenevy.net/Origami/Magic.pdf תרגיל: האם ניתן לעשות דגם דומה, רק משבע חוליות ולא שמונה (כלומר הופך ממשובע לכוכב ולהפך)? מה לגבי שש חוליות? (אם כן -- תקפלו ותראו לנו תמונות...)

למעלה