היי שאלה חשובה

היי שאלה חשובה

אני סטודנטית שעובדת ומרויחה בערך 2800 גג לחודש בתקופות לימודים שלא לדבר על תקופות מבחנים בהם המשכורת בערך 2000 ש"ח. אני מחזיקה רכב שנת 94 שכל ההוצאות של הביטוח+תיקונים, דלק וכו' יוצא משהו כמו 800-900 ש"ח בחודש. נכנסתי למינוס גבוה מאוד 10000 ש"ח והחלטתי לקחת הלוואה לכיסוי בגלל הריבית הגבוהה בבנק, אני משלמת עליה 700 ש"ח בחודש. עכשיו אני מנסה לצמצם בהוצאות של קניות בגדים, פלאפון ועוד כל מיני דברים מסביב אבל אני שמה לב שאני נכנסת למינוס שוב בבנק משהו כמו 2000 ש"ח מינוס. איך יוצאים מזה מבלי למכור את הרכב שמציל אותי לשם הדיון אוסיף שאני גרה בבת ים לומדת בתל אביב וגרה בגבעתיים. עכשיו קיץ אז אני עובדת קצת יותר אבל מה עושים?????

מלו2

New member
לנסות לגור בתל-אביב או בגבעתיים

כדי לחסוך את הנסיעה מבת-ים לתל-אביב ולגבעתיים. לקנות מכונית ישנה יותר כדי לחסוך את תשלום הבטוח. ולהיפטר מהסלולר.

כן אבל אז התשלום של האוטו עובר ל...

תשלום שכר דירה....שהוא גבוה יותר גם עם שותפים כי השכר דירה בגבעתיים מאוד גבוה וגם בת"א לא זול. לגבי הסלולר אני מסכימה ולגבי האוטו ומודל ישן יותר אני מניחה שיהיו יותר הוצאות על תיקונים לא?

jesenia

New member
מזתומרת "בת"א לא זול" - תלוי איפה

כמה ולמה. יש לי חברה שגרה ברמת השרון ושכרה יחידת דיור ב350$. עכשיו היא יכלה להגיד "טוב, רמת השרון נורא יקרה" ולהשלים עם המצב - או לחסוך 150$ ולעבור לגור עם שותפה. היא חיפשה דירה בת"א, נתניה ורמה"ש בטווח של 200$ במשך כחודש. בת"א ומצאה שם חדרים ב200$, אבל התעקשה על מקלחת צמודה לחדר ועל חניה נגישה. אם לא תחפשי, בטוח שלא תמצאי - ולא תחסכי.

למעלה