היי, שאלה לגברים כאן..(מבלי לפגוע בנשים)

debbyb9

New member
היי, שאלה לגברים כאן..(מבלי לפגוע בנשים)

נניח שפגשתם בחורה נחמדה דרך אתר הכרויות, דברתם והיה ממש טוב, יצאתם והיה ממש כיף (לא כולל סקס), יש סיבה שאתם חוזרים לאתר?לחפש עוד, אפשרויות אחרות?סתם מנסה להבין את המוח שלכם..

littlerunaway

New member
כשאת מחפשת עבודה, והיה ראיון שהלך לך טוב,

את מפסיקה לחפש, למרות שאת לא יודעת אם יעסיקו אותך בכלל, או שאת מעדיפה להגדיל את הסיכויים וללכת לכמה ראיונות במקביל? אותו עיקרון.

debbyb9

New member
תלוי זה פשוט כאילו שאנשים חושבים שאולי

כדאי לנסות לחפש עוד משהו עוד יותר טוב..ואולי בעצם מה שיש להם ביד הוא הבחירה הכי טובה, אבל הקטע של להיות "גרידי"...לרצות עוד ועוד וחיזוקים לאגו..זה מתסכל
וכן, שאני מחפשת עבודה אני נוטה להמתין אחרי ראיון עבודה..כדי לא להתבלבל כי אולי יהיה מקום אחר שיציא משהו אחד מפתה יותר עם חסרון אחר

littlerunaway

New member
זה לא בהכרח עיניין של לחפש משהו טוב,

אחרי דייט אחד לא בהכרח יודעים שזה הולך לאנשהו. יש כאלה שרוצים לבדוק עוד אפשרויות.
אם את ממתינה לתשובה לראיון כדי להגיש מועמדות למשרה אחרת, אז כנראה שאת לא לחוצה בכסף. אני למשל כן, ולכן אני שולחת קו"ח לכל מקום שנראה לי מתאים והולכת לכל ראיון שמזמינים אותי אליו.

Berethor

New member
רק מה לעשות "שלהמתין" בהרבה מקרים מתברר בעיקר כבזבוז של זמן

זה לא שהוא פסל אותך, זה פשוט שהוא לא ממוקד רק עליך ובצדק, את לא האישה היחידה בעולם, מה לעשות. כל עוד לא קרה בניכם שום דבר רציני, גם אין סיבה שירגיש מחוייב עליך, זה שאצל נשים יש יותר נטיה לפתח אובססיה וקנאה לגבר שאפילו לא "שלהן" זה דבר מגוחך לדעתי. "גרידי" אמיתי זה אחד שממשיך לחפש נשים נוספות או/ו לבגוד אפילו כאשר הוא בזוגיות, מישהו רווק שלא היה לו איתך סקס לא נכנס לקטגוריה הזאת, הוא עדיין לא התחייב עליך רשמית, לא בכתב ולא במעשים, זה שהגבר יצא עם האישה זה לא הופך אותו לבן זוג של האשה, במיוחד אם לא קרה בניהם שום דבר אינטימי בפגישה. הרבה אנשים רוצים לבחור מה שטוב להם באמת, לא רק את, ובהתחשב בכך שיש לך כבר ילדים, אז גם את לא בדיוק "המתנת לו", בלשון המעטה.

רואה 6 6

New member
גם גברים וגם נשים עושים את זה.למעשה הרוב עושים את זה.

כי מה זה דייט או שניים? מישהו יכול ליהיות בטוח שפגש את אהבת החיים אחרי דייט אחד?
אז נכנסים.
אני לא סובלת את כל תרבות אתרי ההכרויות האלה,חתיכת גועל. היא מנטרלת את המסתוריות,הטאקט והנימוס ומחצינה את מה שבן אדם מרגיש והוא,שאחרי דייט אחד הדרך לא הסתיימה.
אז את יכולה להיפגע מזה אבל אתרי הכרויות מספקים כלכך הרבהההה סיבות להיעלב כך שעדיף לא להשתמש בהם בכלל אם זה המצב.

debbyb9

New member
אם היה תלוי בי לא הייתי משתמשת באתרים

לשמחתי כל החברות שלי נשואות ולא בא להן לצאת איתי לבר בערב.....
אז ככה שאין הרבה ברירות..
אשמח להמלצות

רואה 6 6

New member
אני לגמרי בעד תוכנות ואזורי שיחה כמו פורומים למשל.

אני גם לגמרי בעד הכרויות מחברים ומשפחה,נטוורק פעיל.
אלה מאפשרים הכרויות שפויות יותר.

Berethor

New member
אז אל תשתמשי, זה לא שאת עושה טובה למישהו שאת משתמשת באתרים

יש לך בררה, להישאר לבד זה גם אופציה. חוץ מזה אתרי הכרויות מיועדים בראש ובראשונה לאנשים שאוהבים להשתמש בהם ולאנשים שיותר קשה להם להכיר בדרכים אחרות, ומבחינה הזאת אפשר לומר שאת מתאימה יחסית, "שאין לך הרבה בררה". להשתמש ברשת ואז לבוא בטענות שאת לא אוהבת להשתמש ברשת זה לירוק לבאר ממנה את שותה. דרך אגב את יכולה לצאת לבר גם לבד, כך שלא מדובר בתירוץ טוב מבחינתי.

elena20

New member
הרוב אכן עושים את זה, אבל לא כולם...

וכן אפשר להיות בטוחים אחרי דייט אחד שפגשו את אהבת חייהם :)
אני ובעלי ביטלנו ישר את המנויים שלנו באתר הכרויות כשהכרנו אחרי דייט ראשון (שהוא לא בדיוק היה שגרתי, אז אולי זה אחרת).
אבל נהגתי כך רק כשפגשתי אותו כי הוא באמת "עשה" לי את זה,
אני מניחה כשנפגשים ובאמת יש "וואו" לא חוזרים לחפש אחר כך,
מה גם שזה ממש מעייף (לפחות אותי) להכיר כמה גברים במקביל.

sagivi1

New member
אני בכלל

לא בעד לחפש,כשאתה מחפש ״את האחת״ אתה אף פעם לא מוצא אחת כזאת,כי הלחץ מוביל לשום מקום
כשאתה רגוע ויודע שזה יבוא,זה בא ואתה באמת מכיר נשים טובות וכיף לך.
וגם אין צורך להשתמש בשום אתר הכרויות.
&nbsp
&nbsp

sagivi1

New member
אמממ

לחכות לא,לדבר כן בלי לקבוע מה המטרה.
הכוונה בלדבר לא כל מה שזז כן חחח,את מבינה כזה כשיוצא שיחה טובה.
כשבאים לדייט המטרה ברורה ולא תמיד כיף כי שני הצדדים יודעים מה הם מחפשים ואיזה סוג.
בשיחה לא ידועה את לא חושבת על מה ואיך וככה את גם מוצאת דברים אחרים.
בגלל זה דייט זה דבר בעייתי מסתכלים מא׳ עד ת׳.

anesthesi

New member
ממש לא

זה בסדר גמור לחפש.
לחכות שהגבר הנכון יגיע, זה כמו שמישהו יפתח חנות, ולא יעשה שום פעולות שיווק ופרסום, אלא פשוט יחכה שהקונים יזרמו.
זה לא עובד ככה.
העולם צריך לדעת שאת פנויה ומחפשת. עכשיו - העולם זה דבר גדול, יש דברים איכותיים יותר ויש דברים שהם יריות באפילה.
אתרי היכרויות יותר קרובים ליריות באפילה.
היכרויות איכותיות הרבה פעמים מגיעות מחברים או משפחה שמכירים מישהו שבדיוק מחפש מישהי... זה כמו חבר מביא חבר בעבודה
, סינון הרבה יותר מוצלח.
ובנוסף, כמו שכתבתי למעלה בתגובה לאיזו שרשרת, את חייבת להגדיר, לעצמך, בפרוט (!!!), בכתב, את המאפיינים של הגבר שאת מחפשת. למה? בכדי שהוא יגיע, אז תדעי לא לפספס אותו. מי שלא מגדיר מה הוא מחפש, גם לא ימצא.
נסי לפתוח גוגל ולחפש "כדכגחעךלדחכגךעלחגכםןח43", זה גם מה שתמצאי

נשים וגברים לדעתי אותו דבר..

בקטע הזה לפחות, זה נוצר כי מראש אותם אנשים פשוט לא מעוניינים להתמקד במישהו אחד, מבחינתם גם אם היה נחמד הדייט, זה לא אומר כלום בעצם ואין שום בעיה לבדוק אופציות נוספות במקביל כי הרי אין שום הגדרה רשמית .

debbyb9

New member
הקטע הוא שאני מלחתחילה בעייתית

אני לא מעוניינת להתחתן, אני לא רוצה ילדים כי יש לי..וגם ה"פטיש" שלי זה גברים צעירים..(לא ילדים)...
וכן, אני זורמת בשיחה בדייט לא מקובעת ולא פוסלת..אבל אני יכולה להרשות לעצמי להיות קצת יותר בררנית כי כבר הייתי שם ויש לי ילדים אז הפעם אני רוצה לבחור מה טוב לי באמת.

אוקיי..

אז אלה העדפותייך האישיות, זכותך. אבל לא הבנתי איך בעצם זה מתקשר לכך שאנשים בעיקרון ממשיכים לחפש במקביל.. האם את גם נוהגת כך? כי מהפוסט היה נראה כאילו את לא מבינה את ההתנהגות הזו.

למעלה