היי שאלה לגברים

SHIR123SHIR

New member
היי שאלה לגברים

אני כבר כמעט 30 נראית מעולה נאה ביותר, ומעולם לא היה לי קשר רציני , למעשה כל קשר שהתחיל פגישה שתיים ואז הבחור אומר שהוא לא מעוניין..ופשוט לא ברור לי למה , ובאמת אני יפה חכמה טובה..ומשהו לא עובד, יש שחושבים שעשו לי עיין הרע אוו כישוף.. אני מנסה לראות משהו אחר שאולי לא בסדר בי, אולי כי אני טובה אליהם אני לא יודעת ואני מאוד חוששת כי אני לא אתחתן לעולם, כי לא הגיוני לי שבאמת פחות ממני ומצליחות ואני לא.. זה מדהים כי רואים שהבחורים מתלהבים ממני גם בפגישה הראשונה אבל בפגישה השנייה פשוט בורחים...ולפעמים נראה שהןם ממש מחכים לברוח...

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

קדום כל אני רוצה לעמוד על פרט קטן שציינת - 'פחות ממני מצליחות' -
מה זאת אומרת? פחות ממך? מי קובע מי פחות ומי יותר? מהם הקריטריונים? בכל אופן, במידה ואת באמת מרגישה כי את תחת עין הרע או כדומה, את יכולה לפנות לרב [בלי תגובות שיגרור ויכוח דתי בבקשה], או לכל דבר אחר בו את מאמינה. קשה לי להאמין שאת באמת ובתמים לא יודעת ואפילו לא משערת בצורה קצת יותר מדוייקת למה תמיד זה נגמר בפגישה שנייה. חלילה, אין בכוונתי לרמוז על כך שהבעיה היא בך לחלוטין, אבל כדאי לך לשבת עם עצמך ולבדוק באיזה שלב בדיוק נגמרו כל ההתחלות הללו שחוית ולעלות על דפוס מסויים.

SHIR123SHIR

New member
את צודקת ההערה לא הייתה במקום

הלוואי והייתי יודעת מה לא בסדר , אני מנסה לבדוק זאת כבר המון זמן, וידיד שלי שבעבר יצאתי איתו פעמיים ואף הוא אמר שזה לא יסתדר ביננו אמר לי שלא הייתה ביננו כימייה וכששאלתי אותו מה לא בסדר בי הוא טען שלהיפך אני מתעלה על הרבה בנות שהוא יצא איתן בהרבה דברים...גיסתי טוענת שזה משום שעדיין לא הגיע הבחור המתאים וכשהוא יגיע הכל יסתדר , החשש שלי הוא לא מחתונה אלא מהעובדה שאני לא ארגיש אהבה אמיתית לעולם.......

חשש משדר את עצמו

אין לך מה לחשוש. תאהבי את עצמך הכי הרבה בעולם קודם כל, אחר כך כבר יגיע זה שיאהב אותך הרבה יותר.

SHIR123SHIR

New member
היי הא מישהו נמצא כאן ויש לו הערות

או הארות.. בנושא מאוד אשמח תודה

Gurdian

New member
Repeat

Try 2 remember what ur conversation topik during the date...Alot of guys dont like 2 talk bout past relationships or things of emotional contant...N if thats not the may b u talk bout the sam thing over n over again...

Gurdian

New member
Repeat

Try 2 remember what ur conversation topik during the date...Alot of guys dont like 2 talk bout past relationships or things of emotional contant...N if thats not the may b u talk bout the sam thing over n over again...

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ויקירתי, מראה זה לא הכל, אני מציעה שתבדקי מה בהתנהגות שלך מבריח את כולם. אולי (ניחוש פרוע) את משדרת לחץ?? ואולי הם לא היו הנכונים לך? סבלנות ובהצלחה :)

GraspOfAir

New member
את לא יכולה לקבל פה תשובה לזה

כי אף אחד כאן לא מכיר אותך. אולי אני תמים, אבל אם מישהי תשאל אותי למה אני לא ממשיך בקשר איתה, אני אומר לה את האמת. אין לי מה להתבייש שמשהו בה לא לטעמי. זה הטעם שלי. לפני שאענה לה אבדוק אם היא מוכנה לשמוע דברים שלא יהיו ערבים לאוזנה. אולי תנסי את זה כשתרגישי שהבחור מסוגל לענות על זה?
אויר לנשימה

AABBAA11

New member
גם אני בבעיה דומה ולא יודעת מה לעשו

בדיוק כתבתי על כך בפורום בינו לבינה...

גברברת

New member
לטובת חברי הפורום .. דואגת לכם :)

הבאתי את הקישור להודעה מהפורום השכן

Bmaya

New member
יש לי שכנה כזאת

בת שלושים נראית מצויין וכל חבר של בעלי ניסה להתחיל איתה מיד כשראה אותה. אחרי חצי שעה של שיחה היא פשוט הפסיקה לעניין אותם ואז הם מתחילים בניסיונות של התחמקויות ממנה, לפעמים גם בצורה בוטה כי לא תמיד היא מבינה. היא כמובן ממש לא רואה את זה ובטוחה שהיא מציאת המאה ולא מבינה למה היא עדיין לבד. לפי דעתי היא עסוקה מידי בלחשוב כמה היא יפה טובה חכמה ומעניינת. עין הרע??? כישוף??? את באמת מאמינה בזה???

M a x i m A

New member
הדבר הראשון ההכי חשוב הוא

שתבררי עם עצמך קודם בת כמה את...30 או 33? אח"כ הדרך תהיה נגישה יותר...

למעלה