היי שאלה לי...

בהנקה999

New member
היי שאלה לי...

אני רוצה לבנות ארון ספרים מגבס, לקיר פינתי (מצורף קובץ של תאור הקיר,... א- אני רוצה רעיון לעיצוב יפה של המדפסים בקיר... ב- כמה דבר כזה אמור לעלות לי בערך? ג- איך בונים את המדפים של הקיר גבס מספיק חזק כדי שלא יפול מהכובד? ד- האם פניתי לפורום הנכון? אם לא- לאן אני צריכה לפנות? המון תודה מראש....

Alonchuck

New member
אז ככה

יש לי רעיון עיצובי מדהים ,אך לפניזה מספר שאלות את רוצה שזה ישאר לשנים ? למה גבס? מה עם בטון או חומר אחר ? עץ ? הרעיון הוא : את המדפים הכוונה את החלק שרואים מולך תוכלי לצבוע בצבעים שונים או לקחת תמונה או ציור גדול ולגזור אותו לפי האורך של המדף(החלק שרואים) להדביק ואז יש לך ממש יצירת אומנות בכול מקרה אני ממש נגד גבס ,אם זה לטווח ארוך

קנגה רו

New member
למה? מה הבעיה בגבס לטווח ארוך?

מאיפה ההחלטיות הזו? גבס יש לו כמה מגרעות, אבל טווח הוא לא אחת מהן (בהנחה שיודעים לעבוד בגבס - וגם כאן כמו בכל מקום "איש מקצוע טוב ומאומן" זה הפתרון). בארה"ב (בעיקר בערים הגדולות - לונדון, פריס, ניו-יורק, סן פרנסיסקו וכו') כבר שנים בונים דירות "מעטפת" כשכל החלוקה הפנימית היא בגבס. גם בארץ רואים את השיטה ביותר ויותר פרוייקטים למגורים. נכון, גבס צריך לדעת לעשות, להחליק ולצבוע. אבל גבס הוא יופי של חומר. ועד כאן על הגבס כל השאר זה עניין של טעם.

Alonchuck

New member
נכו וצודק אבל

אין ספק שהצדק איתך , כמובן שאיש מקצוע טוב משנה את התמונה . כידוע לך גבס משנה את צבעו לעיתים כתוצאה מרטיבות , בכול מקרה אני מסכים לדברייך

roseyitz

New member
אני עכשיו גומר את הסלון שלי

ואני חושב לעשות על קיר אחד שמידי "ריק" נישות או נישה מאורך כדי לשים בתוכה תמונה איזה עומק כדאי ומקובל לעשות את הנישה? אם או בלי ספוט? תודה

למעלה