היי שאלה למחשבה האם המטריקס...

היי שאלה למחשבה האם המטריקס...../images/Emo24.gif

שלום לכולכם!!! לאחר שראיתי את המטריקס שלוש פעמים רצוף אני מציגה כאן שאלה היפוטטית: האם לדעתכם מי שכתב את המטריקס למד וידע קבלה? השאלה נשאלת מכוון שאני באופן אישי זיהיתי מוטיבים רבים שמקורם בקבלה. דוגמא: לאחר ההולדות של ה"אחד והיחיד" הוא היה מחובר למחטים בכל חלקי גופו. אני מוכנה להתערב איתכם שהיו שם 365 מחטים אשר שווים לשס"ע גידים. נקודה למחשבה... בכל אופן כל מי שרוצה לפתח את המוטיבים מעבר לרמת השעשוע כפי שאתם עושים זאת בצורה מדהימה בפורום שלכם אני מזמינה אתכם לשיתוף פעולה בין הפורומים. הבית הראשון שפתוח לפניכם הוא פורום מודעות פנימית שבניהולי שדן בסוגית "המסע אל נבכי נשמתנו". אז המשך בילוי נעים לכם אנשי הפורום המקסימים. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

דנה^^

New member
לא חשבתי על העניין הזה אבל

אם את מזכירה את היהדות (טוב לא יהדות אבל אמונה באלוהים) לדעתי אלוהים בנה את המאטריקס, הוא זה ששם את המסכה, ממציא מציאות חדשה.

rshilkrot

New member
ידעתי שזה יבוא

למה אתם צריכים לדחוף את אלוהים והקבלה לכל מקום?! אין שום קשר בין הרעיון בסרט לקבלה - אני מבטיח לך.

RedStorm

New member
אתה לא לגמרי צודק

אני יודע שיש קשר - לא יודע מה הוא תראו משהו למטה

rshilkrot

New member
המאמר תומך בהודעה שלי

האחים וורנר צודקים - המיסיונרים של הקבלה לוקחים את הסרט החביב והופכים אותו לכלי לגיוס מאמינים לכת שלהם.

וואו...

זה גועל נפש לעשות את זה. ד"א אם אני לא טועה האנשים שהפיצו את זה שייכים ל"יהדות המשיחית"-נוצרים שחיים בארץ ושוטפים לאנשים את המוח. שבוע טוב חופית

IC4

New member
הקבלה והנצרות

הסרט בעל קשר חזק לדתות/תיאולוגיה, ולכן אני לא רוצח את העלאת הנושא של היהדות... הרי הקשר לנצרות ברור ביותר בסרט, מורפיוס מזכיר לנו אלים יווניים, אז לכו תדעו אולי יש גם משהו בשביל יהודים אני אישית לא חושב שהסרט נועד במטרה לשבח את הדתות הקיימות , אלא קשור בדרך אחרת לרעיון של דת או לקרוץ לנו ולהראות שהדת היא מטריקס שהורסת אותנו במקום לעזור לנו. אם כבר אנשי קבלה נכנסים לנו לפורום - האם אתם מתרעמים לנוכח השחיתות הדתית ? האם אתם מעונינים לחסלה ?

srullli

New member
אם הזכרתם את זה.......

אז אולי באמת זה נכון , שהסרט רק בא להמחיש בצורה עקיפה ולא-העיקרית (כי זה הרי נחשב כנושא שולי-כל נושא הדתות הזה במקרה הזה של הסרט ובכלל) שהדתות בעצם לא מקבלות כל ביטוי או השפעה או בכלל חשיבות לנוכח עולם אחר גדול הרבה יותר מהם - העולם האמיתי שהוא זה ששולט , ובעצם כל הדתות מתמזגות ובכך מתבטלות לנוכח העוצמה של משהו גדול הרבה יותר ולא ידוע....

ladybalance

New member
פילוסופיה סינית

חשבתם על הקבלה לכל מיני תאוריות סיניות? לדוגמה כשניאו מגיע לאורקל היא מאבחנת אותו לפי שיטות איבחון סיניות: ידיים, עיניים, פה וכו´ או שוב עניין המחטים - אקופנקטורה... ב.

למעלה