היי, שאלה על תחזוקה...

היי, שאלה על תחזוקה...

לפני כשנה עשיתי החלקה, כמדומני יפנית... (אני בורה בהבדלים...) ובסביבות מרץ אחרי המקלחת לא עשיתי מיד פן... וחזרו התלתלים לא כמו שהיו... באבו אבוהה חזרו! יותר ממה שהיה.. לפני כמעט חודש עשיתי שוב החלקה... ורציתי לשאול אתכם איך אני אמורה לטפל בשיער כדי לשמר את ההחלקה בצורה טובה ובנוסף שלא ינשרו שערות??? זה נכון לחפוף כל פעם ב10 ימים ולעשות פן?? זה מעצבן למרוח 10 ימימ בלי לחפוף... יותר מזה האם ספריי סיליקון הורס??

ואו....

לא מעט בנות לא מרוצות מההחלקה שהם עושות..החלקה יפנית לרוב מזיקה....יש בנות שמרוצות מהתוצאה ויש כאלו שההחלקה הורסת להם את השיער. תשתמשי בקרמים למיניהם ובשמנים...אל תעשי עוד פנים והחלקות...זה רק יהרוס עוד יותר ובעוד כמה שנים שיערך ינשור ויקרע....פנים והחלקות שורפות את האמא של השיער...ושימוש קבוע בהם יכול להביא נזק רב לשיער שהתוצאה יכולה להיות שתאלצי לגזור את שיערך היפה בסופו של דבר לקוצים כדי שהוא יגדל כמו שצריך. תחפפי רגיל בקיץ כל יום , בחורף פעם ביומיים(עם מרכך) תשתמשי מדי בוקר עם קרם שיער טוב ולא שומני(אל תשכחי להוריד אותו לפני השינה)...אני ממליצה על דוקטור פישר במקרה הזה....הוא כמעט ולא שומני ועושה את השיער עם מראה רטוב ויפה. תפסיקי עם הפנים זה רק יהרוס לך את השיער ותתחרטי על זה....

למעלה