היי! שאלה קטנה

היי! שאלה קטנה

האם גם חניכי פנימיות יכולים לכתוב בפורום? אני חושבת שזה יכול רק להוסיף ולתרום, לשמוע גם מה יש להם להגיד!
מה דעתכם? דרך אגב-אני חניכה בפנימייה אך אני מעדיפה לא להציג את עצמי... יש לכם פורום מאוד נחמד! ושתהיה לכולנו שנה טובה!

אני לא רואה סיבה למה לא

רק הבעיה היא שנראה לי שיהיה להם מוזר לשמוע את הכל מנקודת המבט של המדריך .. לא יודעת כאילו אם חניכים שלי היו כותבים פה זה היה לי קצת מוזר נראה לי כי זה די מקום מפלט למדריכים מעין קבוצת תמיכה משו? בכל מקרה ברוכה הבאה..

נמנמ מסובך קצת לא ?

רק הבעיה היא שנראה לי שיהיה להם מוזר לשמוע את הכל מנקודת המבט של המדריך .. לא יודעת כאילו אם חניכים שלי היו כותבים פה זה היה לי קצת מוזר נראה לי כי זה די מקום מפלט למדריכים מעין קבוצת תמיכה משו? בכל מקרה ברוכה הבאה..

joyjoy

New member
היי אלמונית יקרה

תראי הפורום נפתח במיוחד כבית לעובדי הפנימיות כמקום מפלט מהעבודה הקשה והשוחקת שבו אפשר בין היתר לקטר על העבודה , הבוס, המשכורת, וכן גם על החניכים לפעמים
אז לחניכי פנימיות זה לא בדיוק המקום המתאים אני מקווה שתסכימי איתי שלמדריכים ולאנשי צוות מגיע מקום שבו הם יכולים להרגיש חופשי לדבר על הכל בלי לחשוש לפגוע בחניכים שלהם או בנוער/ילדים אחרים שהם חניכי פנימיות אחרות... אז יש לי שתי הצעות בשבילך אחת היא לפנות לתפוז בהצעה לפתוח פורום חניכי פנימיות זה יכול להיות רעיון מעולה ומקום שיהיה לו ביקוש רב והשנייה היא לנסות להשתלב באחד מהפורומים של תפוז של צעירים ויש כאלו רבים ושונים אני מקווה שאת מבינה ולא כועסת ושיהיה לך חג שמח ושנה נפלאה
.

למעלה