היי שאלה =]

היי שאלה =]

הממ חיפשתי בכל מקום אפשרי פרטים על ההופעה שאומרה להתקיים בפארק אצלכם :p יש למישו פרטים? באיזה שעה? כמה עולה כרטיס? תודה מראש =]

olivia dori

New member
ההופעה ב30?

זה מתחיל ב17:00, מופיעים של יוני בלוך, דניאל סלומון,בית הבובות, אביב גפן, עברי לידר,כנסיית השכל. כרטיס עולה 149.

עומר247

New member
הייתי במופע

היה מטורף.... יוני בלוך, אביב גפן ואלכס (התגלית החדשה שלו), רוי אדרי, בית הבובות, עברי לידר, כנסיית השכל ודניאל סלומון. קטעי קישור מצחיקים של תומר שרון. ושוב, כמובן, אביב גפן נאלץ לסיים מוקדם מהצפוי לאחר שקיבל התראה מצוות המקום - ממש חבל. כל החוויה נהרסת ואמנים יפסיקו לבוא, העירייה חייבת להסדיר את זה מהר!

היה נחמד וקצת עצוב...

היה נחמד מאוד, אומנים מעולים אבל... היה מאוד עצוב היו שם אולי 900 איש וזה נראה ממש עלוב באמפי הזה. חבל. ועומר למה הפסיק מוקדם מהצפוי??? הוא סיים בדיוק ב 23:00 כמו שהחוק מאפשר! מה יש להסדיר פה? לשנות את החוק? או אולי לעבור עליו בעבריינות?

עומר247

New member
להסדיר, לא לעבור על החוק

או ליידע את האמנים שמופיעים שההופעה תסתיים ב23:00 או לאחר בחצי שעה את שעת הסגירה. אתמול אביב גפן היה מופתע שאמרו לו לסיים.. באמת היה עצוב שהמקום היה די ריק, בעיקר בהתחלה אבל גם בסוף.

כן גם אני הייתי, היה מטורף!

ממש נהניתי...יוני ועברי היו מצויינים, וגם אלכס פשוט עשתה לי את זה בטירוף!! שמעתם את השיר שלה? יש אותו פה: http://www.myspace.com/alexsssss

למעלה