היי, שאלה!

היי, שאלה!

בקרוב אני טסה לכמה חודשים טובים לחו"ל למטרת עבודה אבל לפני זה אני רוצה לבוא קצת לאילת... המטרה שלי היא לא ממש לנוח ולהירגע אלא להיפך! הכוונה שאני רוצה לבוא לכמה ימים מרוכזים, מקסימום שבוע ולחוות את חיי הלילה באילת, ללכת קצת למאנקיז ששמעתי שהוא טוב ואולי עוד איזה מועדון, או בקיצור- באמת לבלות! השאלה שלי היא איך עושים את זה ובכ"ז חוסכים? כי אני לא מתכוונת לשלם על מלון, מישהו מכיר במקרה מקום נחמד יחסית זול לישון בו? ועוד שאלה... יכול מאוד להיות שבעתיד אני אעבור לאילת ורציתי לשאול, אם יש עוד עבודות חוץ מבבתי מלון? כי כבר ניסיתי את זה וממש לא בא לי לחזור למלונאות. דבר שני- מה העיר יכולה להציע לי מבחינת לימודים? כי אני יודעת שיש מקומות שאומרים לך "בואו ללמוד אצלנו ותשלב תוך כדי זה עבודה במלון" אבל שוב- אני ממש מעדיפה שלא לעבוד במלון. מישהו?

matanbu

New member
חיי לילה..? באמת לבלות...? ../images/Emo12.gif

אין פה כאלה דברים.

AeroRotem

New member
אממ..

שלום ציפור שיר... אני לא מסכימה עם חברי מלמעלה. גרתי באילת למעלה משנה וכמו בכל עיר- על אחת כמה וכמה עיר תיירותית יש המון עבודות באטרקציות, בחנויות, באסטות, פאבים וכו,... החיסרון בעיר זו שעיקר העבודה של בקיץ ובחורץ תתרגלי לשמוע הרבה את השם חל"ט אם תעבדי במקומות גדולים, בעיקר אטרקציות {מדברת מנסיון..} היתרון שזו עיר מקסימה, התחושה היא שאתה מנותק לגמריי מהכל, אתה מוריד כמה הילוכים, אפילו שאתה עובד ויוצא ודואג לכל צרכייך אתה עדיין במעין בועה וכמובן שתפגשי שם אנשים מכל הארץ, כור היתון קטן... מלונות- בעיקר לחיילים משחוררים ועוד מספר מצומצם של -חמורי עבודה {!} שבגלגולם הקודם לבטח היו כבדים במצריים {וגם זה מנסיון}. אני דווקא נהינתי מחיי הלילה שם, נכון, זה לא ת"א אבל העיר מוצפת פאבים איכותיים, אני אדבר פחות על מועדונית כי זה הצד החלש שלי, כמובן שבקיץ יש אינסוף מסיבות חוף אבל בחורף לפחות לא תריבי על כל פיסת אדמה עם 10 אנשים נוספים. ההמלצה הכי חמה שלי היא הבאבוג'י, שנכנס לי ישר ללב, טרויה והלנה החדש שהספקתי רק להציץ בביקורי האחרון ונראה מדהים, פארק אווניו, שנוטה יותר לכיוון המסעדה אבל איכותי מאוד, פאבים רגועים על החוף ואחלה מסעדות! {ברביס...} אז תיהני ושיהיה בהצלחה, אני ניהנתי מכל רגע והייתי עושה את הכל שוב!!

AeroRotem

New member
תיקון

***שורה רביעית*** החיסרון של העיר שבעיקר בחורף...

אם מותר גם לי שאלה, אז:

למה עבדים במצרים? מה כל כך קשה בעבודה במלונות באילת (אני בדיוק חושב על ירידה לאילת לכמה חודשים ועבודה בבית מלון, וחייל משוחרר אני כבר מזמן לא)?

למעלה