היי שאלה:

היי שאלה:

אני עובדת חדשה בחברה כבר חודש,במקום בו אני עובדת עובדות כמה בנות שעד היום חשבתי שהן נחמדות מאוד... זאת שעובדת איתי במשרד תמי משתפת אותי בבעיותיה האישיות ונורא התחברנו אחת לשניה יש פה מעין "חבורה" שהיא משתייכת אליה ואחת הבנות(מנהלת המשרד) בהתחלה נורא התחברה אליי,בואי לעשן,בואי לאכול,באה לשבת אותי ואז לפני כמה ימים משהו השתנה ולא ברור לי מה ולמה ומאז היא נורא אנטית אליי, לא בוקר טוב ולא כלום, היום התברר לי שהיא אפילו ביקשה מזאת שאיתי שהן יצאו לאכול לבד בלעדיי וזאת שאיתי פשוט אמרה לי אני לא רעבה לא רעבה ואז אחרי שסיימתי הלכה איתה לאכול ובדיעבד זה היה כדי שלא אשב איתם אציין שזאת שאיתי במשרד הרגישה נורא לא נוח עם המצב . היום עליתי על זה ולא חשוב איך.. השלישית בכלל מהיום שאני פה לא החליפה איתי מילה ובפעמים שאמרתי לה בוקר טוב היא לא כל כל התייחסה ואפילו התעלמה מאז גם אני לא מחליפה איתה מילה איך עליי לנהוג?מה לעשות? אני לא יודעת להיות צבועה... לא מחפשת שיהיו חברות שלי או משהו כזה אבל למה לדבר על החתונה שלי כאילו אחותך מתחתנת ומצד שני להתנהג ככה? שלושתן נשואות אז אין סיבה לקנאה.. אני ממש מרגישה רע

הגר שקד

New member
שלום תולי

האם ניסית לפנות למנהלת המשרד, לספר לה מה את מרגישה ולברר איתה האם קרה משהו? לוקח זמן על שמבינים את ה"פוליטיקה" של מקום עבודה חדש. יכול להיות שמסיבה כלשהי אחת מהן חשה מאויימת מהצטרפותך. אולי משהו שאמרת ופורש על ידן באופן שונה מזה שהתכוונת. אפשר להעלות ספקולציות שונות, אבל במקרים רבים הדרך לתקן ולשפר היא פשוט בשיחה כנה ולבבית. בהצלחה, הגר

היי הגר

האמת שלא נראה לי שהיא מעוניינת לשוחח איתי בדרך כלשהי לא ברור לי למה. אני מנסה להיזכר בכל הפרטים הקטנים ולא מוצאת סיבה לזה והמצב שהיא יוצרת נורא לא נעים לי ולאחרות.

הגר שקד

New member
ומה עושות העובדות האחרות?

כיצד הן מתמודדות עם אי הנעימות? האם אחת מהן ניסתה לדבר איתה?

אחת הבנות אמרה לה

שהיא גורמת לחוסר נעימות אז היא אמרה לא לא אין לי כלום-מכחישה אבל היום למשל ישבנו לאכול והיא באה בכוונה לאכול איתן ואז היא ראתה אותי והלכה לאכול במשרד לבד. והרגשתי ממש רע...

הגר שקד

New member
אם כך

זו הבעיה שלה ולא שלך. ותרי לעצמך על תחושת האשם, תהני מחברתן של העובדות האחרות, ואל תתני ל"ברוגז" שלה לקלקל לך את התאבון...

אכן כן

אני לא מתכוונת לתת לי להרוס לי את החשק לקום לעבודה, אם יש לה משהו שמפריע לה שתהיה בוגרת ותבוא לשוחח איתי

הגר שקד

New member
כל הכבוד!

בהצלחה
הגר

למעלה