היי, שאלה

shesek17

New member
היי, שאלה

אני נוסעת לפולין בתחילת החודש הבא ורציתי לשאול מה בדיוק יהיה מזג האויר שם כי נכון לעכשיו לא כל כך קר שם ואני הולכת לעשות קניות לקראת פולין ביום רביעי ולא יודעת מה כדאי לי לקנות. יהיה צורך במגפיים או שנעלי ספורט או אולסטאר זה מספיק לתקופה הזאת? תודה למי שעונה

שירנות

New member
היי:)

נראה לי שיהיה קר... אני לא כל כך יודעת מה המזג אוויר של בתחילת נובמבר,אני נסעתי בתחילת ספטמבר. הכי טוב שתבדקי באתרי מזג אוויר כאלה... לגבי הקניות- שמעתי שיש מן שקיות חום כאלה,נראה לי שיש את זה בריקושט והבנתי שזה אחלה דבר לאלה שנוסעים בתקופה הקרה. מגפיים,אם יש לך הגס זה מצויין!!יהיה לך חמים ומעים ברגליים(:) ולא
שלא תעיזי לקחת אולסטאר!!!!!את תקפאי מקור ברגליים!!!!זה יהיה פשוט סיוט,במיוחד אם יהיה לכם גשם או שלג ואז בכלל
! נעלי ספורט כדאי שיהיה לך כי הולכים שם דיי הרבה וזה נוח והם גם לא נעליים דקות במיוחד ככה שנראה לי שנעלי ספורט הכי טוב... מקווה שעסרתי:) אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול(:) מסע מוצלח ומשמעותי

נוח ללכת שם עם מגפיים?

לפי מה שהבנתי הולכים בדרכי עפר שיכולות להיות בוציות ולא נוחות במיוחד..מגפיים כמו UGG יתאימו? (אני יודעת שהן יהרסו בגשם, השאלה היא אם גשם יחדור לתוכן ואם אפשרי ללכת איתן שם)

שירנות

New member
הייתה ילדה במסע שלי שהלכה עם זה...

היה לא מאוד נעים ברגלייםD: חחחח לגבי הגשם אני לא כל כך יודעת,ירד לנו גשם אבל לא חשבתי על זה שזה יחדור אותם אז לא התעניינתי...
מה שכן,מבין כולם לה היה הכי נעים ברגליים,וכשקר ויורד גשם זה חשוב!מאוד חשוב
מסע מוצלח

../images/Emo13.gifתודה רבה

עם איזה נעליים את הלכת שם? נכנסו לך מים לנעליים? ועוד שאלה, כמה שכבות של בגדים לבשת?

שירנות

New member
אני הלכתי עם סקטור

האמת שזה לא ממש מומלץ אבל פשוט היה לי חבל על הנעליי ספורט שלי כי הם עלו מלא=S והם גם ממש לבנות חחחחחחח
כן,נכנסו לי מיים לנעליים...היה יום אחד שהלכנו במסלול הגבורה והיה גשם מטורף תוך כדי שהלכנו את המסלול והסבירו לנו ואני זוכרת שאני וכמה חברות שלבשו אולסטאר ממש קפאנו בגלל שהנעליים ספגו מלא מיים והייתה ילדה שאשכרה הורידה את הנעל והפכה אותה ויצאו מיים
חחחחחחחחחח אני לא ממש דוגמא לכמה שכבות צריך ללבוש שם,אני הלכתי עם 2 שכבות-חולצה קצרה ומעלייה סווטצ'ר ואם היה ממש ממש קר אז לבשתי במקום חולצה קצרה גופייה ארוכה... כל השאר לבשו מלא שכבות
אני חושבת שהם לבשו משו בסביבות ה 3-4 שכבות+מעיל,כפפות,צעיפים וכובעים... ואל תשכחי שאנחנו נסענו בתחילת אוקטובר,אני מניחה שעכשיו כבר יותר קר שם...

למעלה