היי שאלה!

רוני325

New member
היי שאלה!

מה יותר חשוב המייבש או הבסיס? אני רוצה להזמין ואני מתלבטת בין שניהם? (של ESSIEׂ) אין לי אפשרות את שניהם.

יפעתיקו

New member
לדעתי הבסיס../images/Emo110.gif

ממה שהבנתי כל המיבשים למיניהם לא באמת מייבשים

רוני325

New member
וכשהלק מונח על הבסיס ומעליו שכבה של מייבש

האם הלק נשמר ליותר זמן? או שאני אפילו יכולה לשים לק שקוף רגיל מעל במקום מייבש וזה ישמור גם?

אני לא מומחית...אבל נראה לי שמייבש

למרות שאפשר להסתדר בלי מייבש, הרבה מהבנות כאן אפילו מציינות בבלוגים שלהן שהייבוש הכי מהיר הוא לתת ללק להתייבש טבעי.... אבל אין כמו גימור של מייבש, בעיניי זה מוסיף המון... הבסיס, לעומת זאת, יכול להיות גם מחזק או סתם לק שקוף, כל המטרה שלו היא להוות חוצץ בין הלק לציפורן, כדי שהיא לא תצהיב (ותודה לאפי שלימדה אותי את זה ממש לא מזמן...), אז ממש מיותר בעיניי להשקיע עליו עוד כסף, כשאפשר להסתפק במשהו פשוט...

רוני325

New member
אה הבנתי ז"א אפשר להפוך לק שקוף רגיל לבסיס על

זה לא חשבתי תודה ואיזה מייבש את שמה?

טופ קואט של אורלי מהסופר פארם

הוא טיפה מכווץ את הלק אחרי יום וחצי, ככה שיש פס לבן דק בקצה הציפורן, אבל אני לא פרפקציוניסטית...

Marble Arch

New member
אין לך מה לשים לק שקוף במקום בסיס..

אלא אם כן את שמה לק כהה.. לק שקוף הוא עדיין לק, ואם המטרה היא לחצוץ בין הציפורן לבין הלק אז לשים עוד לק זה לא מה שיעזור

Ultra marine

New member
האסי גם לא ימנע לגמרי הצהבה...

מה שאני מצאתי שמונע לגמרי הצהבה זה שימוש במחזק כשכבה ראשונה - Envy של OPI. לפי מה שראיתי אתמול, הדעות חלוקות אם מעל המחזק צריך לשים בסיס רגיל או לא. אני שמה של אסי.

4LeafClover

New member
../images/Emo207.gifזה קצת קשור לנושא

דיברתן פה על הצהבה. הציפורניים שלי במצב מזעזע, והן ממש צהובות. שמתי לב לזה היום כששמתי לק 40 של שיק, שהוא ורוד שקוף, ורואים את הצהיבות באופן בולט. מה עושים? יש דרך להוריד את הצהיבות? להבא כמובן אשתמש בבסיס, למדתי. אבל כעת הייתי ממש שמחה להפטר מהצהיבות הזו. תודה

mgirl

New member
אפשר לשייף בעדינות עם באפר

רק תזהרי לא לשייף יותר מדי, שהציפורניים שלך לא יהפכו דקיקות ושבירות.

4LeafClover

New member
תודה ../images/Emo13.gif

באיזה באפר מומלץ להשתמש? ראיתי בסופר פארם מלא כאלה עם שלבים. מה מהם בעצם מסיר את שכבת הצהיבות? תודה רבה על התשובה!

4LeafClover

New member
ברור, לא מצפה

הן לא כל כך צהובות, אבל אני מפחדת מהצהבה נוספת שתגרום לזוועה.
שוב, תודה רבה, וסליחה על הניצלוש!

ממה מיה1

New member
נצל"ש שאלה לגבי טרנס דיזיין

היי לכולם אני קוראת כבר כמה זמן פה בפורום ויש לכן אחלה פורום
רציתי לשאול לגבי טרנס דיזיין, אם אני מאיזור השרון ההזמנה מגיעה בדואר רשום או עם שליח, האם חברת השליחויות היא פדקס, והאם הם נוהגים לבוא בבוקר?
(אם למישהי יש ניסיון אני חדשה בזה) לא מצאתי אצלם שום פרטים לגבי אופן המשלוח, אם אתן יכולות לעזור לי אשמח

למעלה