היי.... שאלה

snopy1985

New member
היי.... שאלה

שלום ! אני עוקבת אחרי הפורום כבר הרבה זמן... וגם הכנתי הרבה דברים (כשתהיה לי מצלמה דיגטלית אני יעבור בין כולם ואצלם, כי את כל הדברים נתתי כמתנות..
). יש לי כמה שאלות, אם מישהו יוכל לעזור לי...
אני רוצה לעשות משהו מעיסת נייר ושהבסיס יהיה בלון, ועל אני אשים רצועות עיתון, אני צריכה למרוח וזלין או משהו כזה לפני שאני שמה את הרצועות ( אם אתם מבינים את הכוונה)
בקשר לתהליך של ההדבקה של המפיות, על איזה משטחים אני יכולה להדביק?
ושאלה אחרונה... מבטיחה! מהי קרמיקה קרה? תודה כל העזרה, סנופי

av_i_va

New member
היי סנופי../images/Emo24.gif

כשאני מכינה מוצרים בטכניקה של הדבקת רצועות עתון, אני עובדת כך: חומר מפריד על הבסיס עליו אני רוצה לעבוד. יכול להיות: גליצרין, שמן רגיל, שמן תינוקות, מרגרינה... את השכבה הראשונה אני טובלת במים בלבד. זה מונע הידבקות. רק החל מהשכבה השניה אני עובדת עם דבק. אישית, אני לא אוהבת את הדבקים שמכינים לבד ומעדיפה דבק טפטים. נכון, זה יותר יקר, אבל העבודה נעימה בהרבה. מפיות מדביקים על כל משטח שתבחרי. יתכן ויהיה צורך בהכנה מוקדמת לגבי משטחים מסוגים מסויימים. תלוי מה? קרמיקה קרה נהוג לכנות חומר בשם דאס. בעיקר את זה שמגיע בצבע חום. נשמח כמובן לראות יצירות שלך. בהצלחה ביצירות החדשות. אנחנו כאן - אם את צריכה יעוץ.

snopy1985

New member
תודה...../images/Emo20.gif

תודה על כל התשובות (והמהירות
)... את הדאס אני מכירה היטב וכבר הכנתי הרבה דברים, קראתי בעיתון שכתוב קרמיקה קרה ולא כל כך הבנתי מה הכוונה... אני אישית מעדיפה את הלבן, לא יודעת למה, אין הבדל מבחינת העיבוד של החומר עצמו. בכל מקרה יש לי רעיון של שילוב של שתי שיטות עיסת הנייר, מקווה שאצליח ! תודה עוד פעם... לילה טוב, סנופי

למעלה