היי, שאלה???

היי, שאלה???

מה השכר של עובדת סוציאלית מתחילה בחברת סיעוד לקשישים?
בנוסף, רציתי לדעת אם יש לי שנת ותק בתחום (בשל כך שעשיתי שירות לאומי) כמה זה מוסיף לי לשכר (ואם בכלל)?

efratos25

New member
בדיוק

אתמול הייתי בראיון בחברת סיעוד והציעו לי למשרה מלאה 5500. בנוסף הוצאות רכב בשווי 60% מהוצאות הרכב (טסט וטיפולים) וכ500 ש"ח נסיעות.
קחי בחשבון שהשכר יכול להיות מעט שונה ממקום למקום ובהגדרת התפקיד.

לא ידוע לי על הוספה בעקבות שירות לאומי...

בהצלחה!

תודה , הציעו לי ....

תשלום גלובלי של 5000 לשנה הראשונה, ובשנייה מעלים (אבל נראה לי שלזה הם לא מחויבים) נסיעות לא בררתי עדיין.
הבעיה שגם מבקשים התחייבות לשנתיים. וגם לא לעבוד בעוד עבודה במקביל כתנאי מחייב.
כשהתייעצתי עם מכרים הם אמרו לי שהשכר לא שווה לעבודה בה את צריכה רוב הזמן לעשות ביקורי בית (זה התפקיד שהוצע), במיוחד אם אני צריכה להתחייב לשנתיים. ושכדאי להתמקח על יותר אם הם רוצים שאתחייב לזה.

כדאי לקחת את המשרה ולהתחייב? או לנסות להתמקח על המחיר ? או לא שווה לי להתאמץ על משרה כזו?

תודה מראש

efratos25

New member
תראי, זה תלוי.

בעיניי הנושא של הנסיעות והוצאות הרכב הוא קריטי-דווקא בגלל עניין ביקורי הבית.
מוזר לי שביקשו ממך להתחייב לשנתיים, אף פעם לא שמעתי על כך בחברת סיעוד. מה הסיבה? מעבירים אותך קורס מסויים? ומה המחיר אם תבחרי לעזוב קודם? או שמדובר רק בהצהרת כוונות...
לא לעבוד בעוד עבודה במקביל נשמע לי מוזר גם כן, אם זה לא ישפיע עליהם, מה זה משנה?
אני מצאתי את המשרה רווחית, דווקא בגלל נושא ההשתתפות בהוצאות הרכב. עניין ביקורי הבית הוא משהו שמתאים לי (מעדיפה על פני לשבת כל היום במשרד-אבל זו אני) ולכן זו השלמת משרה עבורי (אני עובדת ב-60% במקום אחר). האם שווה או לא שווה לך להתאמץ, כאן יקירה את צריכה לשאול את עצמך האם זו המשרה שאת רוצה. דווקא כעו"ס ירוקה (סיימת עכשיו אם אני מבינה?) הייתי מציעה ללכת ולהתנסות בדברים אחרים, ולא להיסגר על חברת סיעוד. אבל שוב, מאוד מאוד אינדיווידואלי-מה מעניין אותך?

מקווה שעזרתי
בהצלחה

עזרת מאוד...

זהו גם לי נראה מוזר ההתחייבויות האלו,
הטענה שלהם- הם מעדיפים אנשים שיהיו לתווך רחוק, כי הם כמו משפחה או משהוא שכזה.
הם אמרו שגם הם חתומים על העניין של לא לעבוד בעבודה נוספת במקביל, כי הם מאמינים בנאמנות.
בכל מקרה החלטתי שחברה זו לא מתאימה לי. והדרישות מוזרות.
באמת סיימתי ממש עכשיו ללימוד. והתחום שאני הכי מתחברת אליו הוא עבודה עם ילדים (בו גם יש לי ניסיון רב , אך לא כעו"ס )
אני באמת לא מתכננת להישאר בתחום הסיעוד זמן רב, אלא רק להשתמש בו כצבירת ניסיון ראשוני. מהסיבה שלא מצאתי משרות בתחום הילדים כרגע. בנוסף שמתי לב שככל שגיל הילד צעיר יותר דורשים יותר ניסיון ותארים. (אגב אני לא רוצה להיכנס לעבוד ברווחה ). אשמח לרעיונות לעבודה באזור המרכז בתחום הילדים (עדיפות למקום דתי), לעו"ס מתחילה :)
אגב, תודה רבה על ההתייחסות האישית לשאלותיי
שבוע טוב

למעלה