היי, שאלה.

urielkramer

New member
היי, שאלה.

אז קודם כל מצטער שפרסמתי את השאלה שלי בפורום "שירה בפרוזה". השאלה היא כזו: יש לי יצירות משלי, ואני רוצה לפרסם אותם במקום כמו זה ע"מ לקבל זכויות יוצרים. העניין הוא שיש לי בערך 13-12 שירים, ואני רוצה לפרסם אותם ביחד ע"מ שזה יהיה מסודר ומרוכז. 1.האם זה המקום? 2. אם לא, יש מקום אחר? שיטה שונה ? בתודה מראש. אוריאל קרמר.

קסנדרה*

New member
אוריאל

לגבי זכויות יוצרים, השירים הם שלך, ולך יש את זכויות היוצרים עליהם, אבל אין הנהלת האתר נושאת באחריות כלשהי אם מישהו חלילה יעתיק או יעשה שימוש ביצירותיך, אבל כמובן תוכל לתבוע. הפרסום באינטרנט אינו שונה מפרסום בספר, כמו שאין בעיה להעתיק שיר מספר כך אפשר להעתיק שיר שנכתב ברחבי האינטרנט. בראש הפורום הענייני, כתובה אזהרה שאין להעתיק וכו' אני מקווה שזה עוזר, כי בד"כ לא מעתיקים, למעט מקרים חריגים, ואז אנחנו עולים על זה יחסית בקלות, מוחקים ומזהירים. לגבי פרסום השירים ביחד: איני מכירה את הנוהלים בכל הפורומים ברחבי האינטרנט, ולכן איני יודעת איפה ניתן לפרסם את כל השירים שלך ביחד. בפורום שלנו, כפי שאתה יודע ניתן לפרסם שיר אחד ביממה. אוריאל לך יש 12 שירים, יש כאן כותבים שיש להם מעל 400 שירים, אז יתכן שנרצה לפרסם את כולם ביחד ? ממילא אין לזה ערך. גם כשאני מחזיקה בידי ספר שירים בן 50-60 שירים, איני קוראת אותם בגמיעה אחת, כל יום שיר או שניים, נהנית, מנסה לפרש ולהבין ומידי פעם חוזרת וקוראת שוב. בהצלחה במה שתחליט
קסנדרה

למעלה