היי שאלה :)

nice4you

New member
היי שאלה :)

לפני כמה ימים הכרתי בחורה מדהימה וחמודה אבל היא קרה מאוד היחס שלה מגעיל מאוד....והיא רק רוצה מבלי לקבל...ביום הראשון היתה חרמנית עליי ואוקיי שכבנו בגלל שהיא רצתה...אבל היא לא נתנה כלום גם במיטה רק לקבל.. זה הגעיל אותי...עד כדי כך שהיום גירשתי אותה מהבית שלי בגלל שהיא לא משקיעה ולא נותנת יחס אלה רק דורשת וגם אף אומרת לי את זה שהיא רק רוצה לקבל יחס!!! ושהיא בחורה קרה...אמרתי לה שככה היא תחווה בחיים אהבה אמיתית...והיא צריכה גבר מניאק שרק יתעלל בה ואז..אולי היא תבין את זה.. ותעריך את מה שהיה לה ביד......אני טועה? האם יצאתי אדיוט? האם יכולתי להתאפק ולהמשיך רק לתת לה הכל מה שהיא רוצה מבלי לקבל ??

mika tal

New member
גם לי יש שאלה אלייך

כיצד בחורה מדהימה וחמודה היא באותה נשימה גם קרה ומגעילה?ולמה הכוונה שכבנו אבל רק בגלל שהיא רצתה? אם אתה כבר פותח קלפים על השולחן, אני מנייאקית אם לא היית חרמן בטירוף.. אתה כל הזמן חוזר על העניין ":נתנתה מבלי לקבל." ומה אתה נתת?? או ש..אולי לא נתת מספיק טוב? תחשוב על זה.. אגב, ולגרש אותה מהבית שלך? ייתכן שכבר קיבלה גבר מנייאק..

magenta73

New member
טוב, בוא נפרק את זה לגורמים קצת

פגשת בחורה מדהימה וחמודה. אבל יחד עם זאת היא קרה והיחס שלה מגעיל. אז אם היא קרה והיחס שלה מגעיל, איפה בדיוק היא חמודה ומדהימה?... הפתרון הקל ביותר> במראה. היא חמודה ומדהימה במראה, שהרי האופי שלה חרא. שכבתם רק בגלל שהיא רצתה. כזכור לי, אם גבר לא רוצה, לא משנה כמה אישה רוצה, זה לא ממש יקרה. עוד זכור לי, שאם סקס הוא מאולץ בכוח על ידי אחד הצדדים, זה לא נקרא סקס, זה נקרא אונס. אונס לא היה פה. משמע> אתם שכבתם. כי שניכם רציתם. במיטה היא רק רצתה לקבל ולא ונתנה> כלומר? לא הסכימה לרדת לך?... ואתה, במקום לדבר, לראות מי היא ומה היא, לבדוק מה יש שם, פשוט גירשת אותה מהבית שלך... רגע, וזה לא נקרא להיות מניאק?... מה יש לה להעריך בדיוק? גבר שמגרש אותה? בכל מקרה, מר בחור נחמד בשבילך, כנראה שלא היא היתה נחמדה ולא אתה היית נחמד, וכנראה שאתם פשוט לא מתאימים. ובפעם הבאה, יקירי, אם אתה הולך על בחורה רק בגלל איך שהיא נראית, אל תבוא בטענות על האופי שלה. ועוד משהו, כל הסיפור הזה הוא של כמה ימים... אני צודקת, נכון? אז למה לקחת את זה כ"כ קשה?...

צאצי

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo88.gif

אני חושבת שאתה צריך לקרוא את מה שכתבת ואז תבין את הערות של הבנות

bulb

New member
קראתי את הודעתך והגעתי למסקנה:

יש לך פטיש לבולד-פונט.

למעלה