היי שאלה:)

sugarhigh

New member
היי שאלה:)

היי, מה קורה רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם חבר שלי בחצי שנה-מבחינת לצאת לאיפה, רעיון כייף שנזכור. יאללה ביי תודה

ליאן.

New member
אז ככה.. ../images/Emo6.gif

ספא, צימר בצפון + טיול בחרמון ובבניאס, מסעדה מעולה, פיקניק או קומזיץ, חו"ל או סתם בית מלון. זה מה שעולה לי במוח ברגע זה.. אם תרצי המלצות או רעיונות נוספים, רק תגידי ורצוי שתרחיבי לגבי סגנון המקומות שאתם מבלים בהם בדרך כלל..

sugarhigh

New member
טוב:)

אז ככה אנחנו בני 16-17 ובד"כ זה כזה סרט, בית קפה, או סתם להיות בבית עם סרט או משהו כזה:)הקטע הוא שלחצי שנה אנחנו רוצים משהו מיוחד, שזנכור ושנהנה מחכה לעוד רעיונות:)

Obelix

New member
רעיונות ...

1.תפתיעי אותו עם איזה ארוחה נחמדה לאור נרות מסביב ומוזיקת רקע נעימה. אחרי זה תלכו נגיד אליו ותפוצצי מבעוד מועד את החדר בורדים ונרות ותעשי לו משאז (אם רושמים את זה ככה :) ומשם אני מאמין שאת לא צריכה יותר מדיי רעיונות . 2.אם אתם מהצפון יחסית אני הייתי מציע לכם מקום מדהים ,חמת גדר זה המקום!! מעינות חמים ואחרי זה ארוחה טובה במסעדה שנמצאת במקום. 3.תשתכרו ביחד. 4.אם ויש לכם איזה אח או אחות במקום מרוחק ממקום מגוריכם (בארץ) תחליפו איתו בתים לסוף שבוע ושם אפשר לעשות ארוחה משותפת . מקווה שעזרתי במשהו.. Obelix,שאהובתו כבר כנראה לא אוהבת אותו .. :(

ליאן.

New member
איך אתה יכול להציע ל..../images/Emo26.gif

..בני 16-17 להשתכר
חוץ מזה, אתה בהחלט מוזמן לשתף לגבי אהובתך. רואים שזה מציק לך ואתה ממש רוצה לספר, אז קדימה..

Obelix

New member
חחחח.... ../images/Emo67.gif

ממה שאני רואה בפאבים אצלנו יוצאים אפילו יותר קטנים ומשתכרים ... לגביי אהובת ליבי אני יספר ביום אחר אני צריך לעשות איזה שהוא צעד קטן לפני...

ליאן.

New member
איפה זה אצלכם ? ../images/Emo4.gif

כי אצלנו בארץ (ישראל) יש חוקים לגבי קטינים ששותים. אגב, בארה"ב גיל המינימום לשתייה הוא 21

Obelix

New member
איזור הצפון כנראה שאנחנו לא קשורים

לארץ.... מי שמביא כסף מקבל... פשוט זוואה. אהבת חיי כנראה הלכה ולא תחזור.... :( אנינ מקווה שהיא תשמח במקומה החדש . נו טוב. אילו החיים

kiticat

New member
תלוי באיזה חלק בארה"ב

אימא שלי אומרת שלמרות שאיפה שהם גרו היה איסור, היא והחבר´ה, שלה היו נוסעים אל מחוץ למישגן והיו שותים. דוד שלי אומר שגם כיום יש קטינים ששותים. חוץ מזה, שאם באמת רוצים- זה לא כזו בעיה להשיג אלכהול, קחי את זה ממני- קטינה....

למעלה