ספא, צימר בצפון + טיול בחרמון ובבניאס, מסעדה מעולה, פיקניק או קומזיץ, חו"ל או סתם בית מלון. זה מה שעולה לי במוח ברגע זה.. אם תרצי המלצות או רעיונות נוספים, רק תגידי ורצוי שתרחיבי לגבי סגנון המקומות שאתם מבלים בהם בדרך כלל..
אז ככה אנחנו בני 16-17 ובד"כ זה כזה סרט, בית קפה, או סתם להיות בבית עם סרט או משהו כזההקטע הוא שלחצי שנה אנחנו רוצים משהו מיוחד, שזנכור ושנהנה מחכה לעוד רעיונות
1.תפתיעי אותו עם איזה ארוחה נחמדה לאור נרות מסביב ומוזיקת רקע נעימה. אחרי זה תלכו נגיד אליו ותפוצצי מבעוד מועד את החדר בורדים ונרות ותעשי לו משאז (אם רושמים את זה ככה ומשם אני מאמין שאת לא צריכה יותר מדיי רעיונות . 2.אם אתם מהצפון יחסית אני הייתי מציע לכם מקום מדהים ,חמת גדר זה המקום!! מעינות חמים ואחרי זה ארוחה טובה במסעדה שנמצאת במקום. 3.תשתכרו ביחד. 4.אם ויש לכם איזה אח או אחות במקום מרוחק ממקום מגוריכם (בארץ) תחליפו איתו בתים לסוף שבוע ושם אפשר לעשות ארוחה משותפת . מקווה שעזרתי במשהו.. Obelix,שאהובתו כבר כנראה לא אוהבת אותו ..
אימא שלי אומרת שלמרות שאיפה שהם גרו היה איסור, היא והחבר´ה, שלה היו נוסעים אל מחוץ למישגן והיו שותים. דוד שלי אומר שגם כיום יש קטינים ששותים. חוץ מזה, שאם באמת רוצים- זה לא כזו בעיה להשיג אלכהול, קחי את זה ממני- קטינה....