לא רציתי להלחיץ
הכוונה שלי לא הייתה להלחיץ את האנשים שדרך המוצא שלהם הם תוספי מזון. אנשים לא מבינים את זה שאם מתקדמים עם הטכנולוגיית היי-טק, כך גם צריך להתקדם עם טכנולוגיית התזונה. אני יודע עד כמה זה יעיל וחשוב, אני יודע עד כמה האוכל שאנו אוכלים כבר לא כמו פעם, כאשר היה בו את כל הערך התזונתי שהגוף זקוק לו ביומיום. חבל לי לשמוע אנשים חולים- כי מאמא שלי אני שומע הרבה טענות לגבי בריאותה. ישנו אתר אשר יש בו תוספי מזון אשר בחלקם אני משתמש ויכול לתת את המלצותיי עליהם: http://www.tiens.co.il/index2_inframe_2.htm חסר שם מידע על ביו ברזל, אך הוא קיים. התוסף שהתאהבתי בו זה תוסף ביו סידן. בתוסף זה יש 10 שקיות, אשר בכל שקית 400 מ"ג סידן. ספיגת התוסף בגוף מגיע ל97%. אתם קולטים?! 97%.. אתם יודעים כמה אחוז ספיגה יש לסידן באוכל שלנו? בקושי 30%. הבדל עצום של 67%! בנוסף לזה, כאשר אתם אוכלים אוכל רגיל, הסידן נדבק בדפנות מערכת העיכול כמוצק ואינו נספג. תוסף ביו סידן לוקח את המוצקים הללו וסופג אותם בגוף גם כן, כך שהסיכויים להגיע ל1200 מ"ג ממוצע ליום- הוא אפשרי יותר. אני אישית כרגע, מכיוון שאני מתאמן בחדר כושר, שותה את תוסף מזון ספירולינה. ספירולינה זה שם מוכר מאוד בעולם. אתם יכולים לבדוק בגוגל. תוסף זה נותן לגוף שלי מספיק חלבון ביומיום, על מנת לבנות את השרירים שלי. בנוסף לזה יש בו 18 חומצות אמינו הנחוצות לקיומנו, 8 מתוכן אינן ניתנות לסינתזה בגוף האדם. יש בה גם ברזל, סידן, נתרן, אשלגן, נחושת, מגנן, אבץ ועוד הרבה ויטמינים טובים. אשמח לשמוע מה דעתכם על המוצרים. המשך יום נעים ורק בריאות, אלברט.