היי. שאלה

לימידדי

New member
היי. שאלה

אני בהריון בשבוע 25 הגיעו תוצאות של בדיקות הדם שלי שמראות ברזל נמוך והמוגלובין נמוך אילו מאכלים עשירים בברזל ? אני יודעת על כבד , אך האם זה בסדר לאכול בהריון? וגם גמבה אבל מעבר לזה לא יודעת

LyricMan

New member
תוסף תזונה ביו ברזל

לילה טוב לך ולכל הפורום... כתוצאה ממחסור בברזל אנמיה היר אחת מתוך 4 המחלות הנפוצות הנובעות מכמות בלתי מספקת של ברזל במוצרי מזון. שיעורי הילדים הסובלים ממחלה זו במדינות המתפתחות גבוה ביותר. מחקרים הוכיחו כי ספיגה נמוכה של ברזל מהמזון מהווה אחד מהגורמים העיקריים לאנמיה ממחסור בברזל. על-פי נתוני ארגון הבריאות העולמי, שיעור הנשים בהריון הסובלות ממחלות הקשורות עם מחסור בברזל הוא עד 30 %. אנמיה מתרחשת כאשר רמת כדוריות הדם האדומות וההמוגלובין יורדים מתחת לנורמה. אני מקווה מאוד שמצבך לא הגיע ולא יגיע למצב הזה, אך את צריכה להבין את המשמעות של הבדיקה שעברת. כפי שאת רואה, אוכל אינו יכול לספק בספיגתו את כמות הברזל שאת צריכה ביום. דבר זה יפגע גם בעוברך, אם לא תנקתי פעולה שתטפל בבעיה. עצתי היא תוסף תזונה ביו-ברזל.. חובה, אין מנוס ממנו. מקווה שתקשיבי לעצתי ולא תגיעי למחלות שהדרך יציאה משם היא יותר קשה מהדרך המניעה מהמחלה. עדיף למנוע את המכה, מאשר לחכות כשהיא תכה בך. זאת דעתי לפחות. שיהיה לך לילה טוב וכל טוב, אלברט.

LyricMan

New member
לא רציתי להלחיץ

הכוונה שלי לא הייתה להלחיץ את האנשים שדרך המוצא שלהם הם תוספי מזון. אנשים לא מבינים את זה שאם מתקדמים עם הטכנולוגיית היי-טק, כך גם צריך להתקדם עם טכנולוגיית התזונה. אני יודע עד כמה זה יעיל וחשוב, אני יודע עד כמה האוכל שאנו אוכלים כבר לא כמו פעם, כאשר היה בו את כל הערך התזונתי שהגוף זקוק לו ביומיום. חבל לי לשמוע אנשים חולים- כי מאמא שלי אני שומע הרבה טענות לגבי בריאותה. ישנו אתר אשר יש בו תוספי מזון אשר בחלקם אני משתמש ויכול לתת את המלצותיי עליהם: http://www.tiens.co.il/index2_inframe_2.htm חסר שם מידע על ביו ברזל, אך הוא קיים. התוסף שהתאהבתי בו זה תוסף ביו סידן. בתוסף זה יש 10 שקיות, אשר בכל שקית 400 מ"ג סידן. ספיגת התוסף בגוף מגיע ל97%. אתם קולטים?! 97%.. אתם יודעים כמה אחוז ספיגה יש לסידן באוכל שלנו? בקושי 30%. הבדל עצום של 67%! בנוסף לזה, כאשר אתם אוכלים אוכל רגיל, הסידן נדבק בדפנות מערכת העיכול כמוצק ואינו נספג. תוסף ביו סידן לוקח את המוצקים הללו וסופג אותם בגוף גם כן, כך שהסיכויים להגיע ל1200 מ"ג ממוצע ליום- הוא אפשרי יותר. אני אישית כרגע, מכיוון שאני מתאמן בחדר כושר, שותה את תוסף מזון ספירולינה. ספירולינה זה שם מוכר מאוד בעולם. אתם יכולים לבדוק בגוגל. תוסף זה נותן לגוף שלי מספיק חלבון ביומיום, על מנת לבנות את השרירים שלי. בנוסף לזה יש בו 18 חומצות אמינו הנחוצות לקיומנו, 8 מתוכן אינן ניתנות לסינתזה בגוף האדם. יש בה גם ברזל, סידן, נתרן, אשלגן, נחושת, מגנן, אבץ ועוד הרבה ויטמינים טובים. אשמח לשמוע מה דעתכם על המוצרים. המשך יום נעים ורק בריאות, אלברט.

אתי אתי

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אני מעדיפה אוכל על תוספים. כמה שיש לנו ידע, זה אף פעם לא משתווה למציאות, וגם אם תיקח את כל המרכיבים שאנחנו 'יודעים' שיש בתפוח, לא נגיע לערך האמיתי של תפוח. גם אם הוא מהונדס גנטית

אתי אתי

New member
מזונות עשירים בברזל

הנה רשימה, אבל קשה להגיע לכמות הברזל המומלצת רק מאוכל, לכן מומלץ לקחת תוסף.

למעלה