זו טיפה.
פרט לספרים "מלבד הכלב"(לא יודע. קוני וויליס נחשבת לסופרת מד"ב סופר-רך שגובל במיינסטריים. הומור טוב על סמך החלק שאני קראתי) "חייל הנבואה" (מה שנקרא פנטזיה למתחילים וכן חלק מסדרה בשם בלגריאד, אותה ממשיכה המלוריאן ואם את רוצה לקרוא על הקוסמים, יש את ´בלגראת´ ו-´פולגרה´) ן-"אנדר"(בוא נאמר שהם חושבים שזה איכות). "רומח הדרקון" ו-"כישור הזמן" נחשבות לסדרות ממוסחרות וכמה אנשים אפילו פיתחו אלרגיה לסדרות האלה. וכמובן, כמו שאמרתי זו טיפה. את יכולה לקרוא את "הרואים למרחק" מאת רובין הוב(אני עדיין לא בטוח אם זה גבר או אישה), את "שיר של קרח ושל אש"(שני ספרים בעברית, אחד בשני חלקים, ועוד אחד, בשני חלקים, בדרך, צפוי בפסח), את "אגדות"(אנתולוגית פנטסיה), את "חולית"(לא לקרוא את ההקדמונים. משעממים יותר מההמשכונים). כמובן שיש לאנדר המשכונים משלו וכן שני ספרים מקבילים וביניהם אל תקראי את צל ההגמון אלא אם יש לך נדודי שנה חמורים. "ארץ ים" מאת אורסולה לה גווין ועוד. כמובן "שר הטבעות" שנחשב ליצירת מופת(אני יכול להבין למה נחשב ליצירת מופת אבל לא את העובדה שבהשוואה לספרות של היום הספר משעמם להחריד, לדעתי). יש עוד אבל אני לא זוכר. רוב הספרים שם למעלה תורגמו לעברית.