היי - שאלות

putmusicon

New member
היי - שאלות

הגיע הזמן שאני אדע מה עושים. אז יש לי תוכנה שקוראים לה adobe image ready/ זה נראה כמו פוטושופ. אני מנסה כבר זמן לפענח איך אני גוזרת אובייקט מתוך תמונה. אני מנסה כשלב ראשון להראות כאן את התצוגה שלחי - אז כשלב ראשון איך אני מעלה לכאן כתמונה את התצוגה של התוכנה שלי כמו שאתם תמיד מראים כשאתם מסבירים איך עושים משהו. תודה

יוסטוס

New member
ככה תצוגה -תצלום מסך

לוחצת על הכפתור print screen שנמצא מעל לחיצים שבמקלדת על התצוגה שאת רוצה לשמור.עוברת להתחל-תוכניות-עזרים-צייר-עריכה-הדבק.הולכת לקובץ עושה שמירה עדיף כפורמט JPG. כדי להעלות את הקובץ: הוספת תגובה ועיון ובוחרת את הקובץ ששמרת.

putmusicon

New member
ןןאלה!! - אז המשך - זו התוכנה

ואלה האופציות שיש לי - איך אני חותכת אובייקט מתוך תמונה?

ran refael

New member
תוכנת I R עובדת בשיתוף עם פוטושופ

יש לכך סיבה יש אופציות שרצוי לעשות עם פוטושופ, ואופציות שמתאימות ל I R כמו סלייסים לדוגמא (קשור לבניית אתרים) או יצירת אנימציה שאותם אפשר לעשות רק עם I R נשמע מסובך? המלצה שלי, להמשיך לחתוך אובייקטים עם פוטושופ, במידה וצריך לעשות מהחיתוכים אנימציה לאתר באנטרנט, או סלייסים וכד', מעבירים את התמונה מפוטושופ לאימאג' ראדי פוטושופ היא תוכנה לצלמים, אך בנויה גם לגרפיקאים ומעצבי אתרים לכן אדובי הוסיפו את תוכנת אימאג' ראדי, לא בשביל צלמים, אלה בשביל המעצבים המלצה חמה שלי.. לכל מי שמסתבך עם פוטושופ וצריך תוכנה טובה לצלמים שיעבור לאלמנט גרסת אלמנט 4 שוות ערך לגרסת פוטושופ CS2 אך בנויה לצלמים ולא לגרפיקאים

putmusicon

New member
תודה על התשובה

אין לי פוטושופ. הייתה לי גרסת נסיון והיא הסתיימה. אני מבינה שאין בתוכנה שלי אפשרות לגזירת אובייקט כמו בפוטושופ, אבל זה אומר שאין אופצייה כזו בכלל? אני אנסה להוריד שוב גרסת נסיון ואחזור לכאן כדי לקבל הוראות. תודה שוב :) להית' ורד

למעלה