היי שאלתי פה לפני כמה ימים לגביי

היי שאלתי פה לפני כמה ימים לגביי

ויזת תייר ואמרתם לי שאין לי הרבה סיכויים. בכל אופן , מאז ניסיתי לארגן משהו... אז ככה: יש לי בחשבון בנק 30 אלף ש"ח שלא מיועדים לטיול אלא זה כסף שנשאר בארץ בזמן שאני שם. ויש לי חוזה של שכר דירה חתום לשנה . אם אבוא עם כל זה לשגרירות...זה עוזר לי?

doronf65

New member
מנהל
לא נראה לי

ואגיד לך למה: לפקידים שמאשרים יש קריטריונים ברורים. הם לא מפעילים שיקול דעת ומחליטים ששכנעת אותם, (כמו שאת מצפה ב"יהיה בסדר" ישראלי) אלא עובדים לפי הנחיות בראש ממש קטן. אין להם גם זמן לדבר איתך, כל הראיון אורך כדקה וחצי והם רק מוודאים שמה ששלחת נכון ומתרשמים ממך. הם לא יתחילו לקבל ממך פרטים או ויכוחים. מה שאת מראה הוא לא בקריטריונים שלהם. ובינינו: את לא יכולה למשוך את הכסף אחר כך? או לא לכבד חוזה שכר דירה וימצאו לך מישהו שיגור במקומך? שנינו יודעים שזה לא בדיוק רציני, וחוזה שכר דירה רק מקלקל, כי הם רוצים שיהיה לך בית קבוע פה. מה אגיד לך... עוד דבר: את לא באה לשגרירות. את מעבירה הכל דרך משרד נסיעות. אז אם כבר החלטת לנסות, תיכנסי לאחד כזה ותתייעצי.

החוזה שכירות בכלל לא חדש...

הוא כבר חצי שנה. אני פשוט גרה בקיבוץ וחתמתי לשנה וחצי....יכול לעזור???? ובקשר לכסף בבנק...הכסף נמצא בתוכנית חיסכון שתישאר בארץ בזמן שאני אהיה בחו"ל... ועוד משהו...מכתב מהמשפחה שלי בחו"ל שמזמינה אותי אלייהם בצירוף תאריכים שאני אהיה שם והכתובת+טלפון שלהם יעזרו??? (הם יבדקו את זה בכלל???) תודה מראש... ותודה על התגובות.

למעלה