היי שאלת חצי
מצטער מראש

ranzz

New member
היי שאלת חצי ../images/Emo32.gif מצטער מראש

האם קיים כאן במערכת תפוז, או במערכת פורומים אחרת שמישהו יודע עליה, פורום עריכת דין ומשפט כללי או ספציפי לתאונות דרכים? אני רוצה לקבל חוות דעת שניה על נושא מסוים ויהיה נחמד לדון בו בקבוצת דיון... תודה מראש.

e-magine

New member
תאונות דרכים

זה לא תחום משפטי. כשאתה אומר תאונות דרכים אתה מתכוון ל: א' דיני תעבורה? ב' חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים?

נכון

לגבי דיני תעבורה, יש פורום באתר www.ratio.co.il כמו כן עו"ד שמחה ניר עונה לפעמים בפורום חוק ומשפט בתפוז. לגבי פורום דיני נזיקין (הענף המשפטי שכולל את נושא הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים), הכרתי שני פורומים שנסגרו עקב חוסר פעילות אחד היה כאן ואחד היה ברציו. אני לא מכיר חדשים. כמו כן נתקלתי באתר שנקרא פרקליטים ברשת שעונה על כל שאלה משפטית. יש מספר אתרים של עורכי דין שטוענים שנותנים "יעוץ ראשוני" באינטרנט בנושא. כאמור שאלתך חצי
אז אני מציע שתריך את הערך בגוגל ונראה לי שמשהו כבר תמצא.

ranzz

New member
תודה + תגובה ../images/Emo26.gif

הבעיה שלי משוייכת לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים, העו"ד שלי רוצה להתפשר, אני רוצה ללכת למשפט, אני מאמין שאני יכול להוציא הרבה יותר מהפשרה... ועל זה אני רוצה לדבר ולשאול דעה נוספת. אני חושב שאני אקח את זה לפורום חוק ומשפט, פשוט לא מצאתי אותו בתפוז... ד"א זו לא באמת בעיה שלי, אני מייצג מישהו, תודה לכם

פורום חוק ומשפט הוא 145

אתה יכול למצוא אותו גם במומלצים של העמוד הראשי של פורום זה, או לחפש בדף הקהילות של תפוז, לפי אליף בית או באשכול כלכלה ועסקים.

למעלה