היי שבוע טוב לכולם

1osnatv

New member
היי שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

ערב טוב לכולם למישהוא יש איזה מיץ חדש או מתכון לחדש? נימאס לי מהמרק , המיצים הקפה מה עוד?

שושה11

New member
בשלב הזה

את יכולה לעבור לגבינה ויוגורט, לא? את יכולה לשתות גם מיץ ירקות לדעתי, האין כך?

1osnatv

New member
שושה מחר אני אקח יוגורט

אני פשוט משתדלת ללכת אחר ההוראות הדיאטיקנטית אמרה לי רק אחרי 3 ימים לקחת לבן נקווה שזה יתן טעם אחר לשתיה תודה

1osnatv

New member
עוד מעט דודה לא יודעת איך

אני לא יודעת איך ניכנסים ולאיזה חדר?

רונה 29

New member
יש פה שורה מעל הכותרת ...

שרשום בה "צ´אט קיצורי קיבה"....... תקליקי פעמיים ותבואי לצ´ט.

RomiVais

New member
אוסנת, מה שלומך???? ../images/Emo13.gif

אם כבר מחר תתחילי לנסות לבן, זה בטח שינה מעט את פני הדברים. אני מבינה שקצת נמאס, אבל תחזיקי מעמד, פשוט תנסי לא לחשוב על זה יותר מדי - ויהיה בסדר!!!
מאחלת לך התאוששות מהירה והמון המון המון
!!! רומי

אוסנת...המיץ של סלט הירקות

זה מה שאני עשיתי. סלט ירקות גדול שסיננתי. את הסלט אכלה המשפחה ואת המיץ אני שתיתי עם כפית... וזה היה מה זה טעים שחבל על הזמן וכמובן שינוי מהמרק הצח. בהצלחה

1osnatv

New member
גלידונית היקרה המיץ היה עשר../images/Emo45.gif

גלידונית היקרה זה בדיוק מה שעשיתי בעלי אכל סלט ואני שתיתי את המיץ כמו חזירה אבל זה היה במקום הנכון ועוד דבר טוב שמעולם לא הכרתי זה ריויון דייאט תות פשוט נהניתי חוץ מזה שיהיה לך בהצלחה ותעדכני מה זה הניפוח

רונה 29

New member
שלום יעל ../images/Emo24.gif

מה שלומך ? תתקשרי אליי ונדבר קצת. אני לא מצליחה להעביר לך הודעה בתיבת המסרים. יום טוב.

1osnatv

New member
היי רומי -תודה../images/Emo23.gif

שלומי מצויין באמת נימאס מכל הנוזלים אני מקווה שהלבן ייתן טעם לחיים בכל מקרה אני כבר מחכה לפירה

RomiVais

New member
אוטוטו יגיע הפירה ואת ממש תהני ../images/Emo8.gif

כולנו עברנו את זה.
עכשיו ניזכרתי בפגישה קטנה שהיתה מחוץ למשרדה של הדיאטנית, עם שתי חברות מהפורום. שתיים מאיתנו היינו חודש אחרי הניתוח והשלישית היתה שבוע אחד אחרי... אני זוכרת את החיוכים שלהן ברגע שיצאו מהמשרד עם תפריט חדש
זה לא משנה שהיום התפריט ההוא לא היה עושה לנו כלום, אבל בזמנו - הערכנו כל ביס. תהני מ"הדברים הקטנים" והמון המון בהצלחה, רומי

1osnatv

New member
רומי את צודקת

אני רואה שגם את לא יושנת באמת מעריכם כל דבר לפחות זה שינוי קל שהגיע מאז הניתוח חוץ מזה שאני במצב רוח טוב וזה בסדר בכלל איך כולכם הייתם אצל אותה דיאטיקנטית?

RomiVais

New member
זה היה בוולפסון....... ../images/Emo13.gif

עם אחת הבנות הפגישה היתה מתוכננת, כי במקרה קיבלנו תור לאותו היום, והשניה - הפתיעה!!!
באמת מעריכים דברים. אני היום מתקשה טיפה לשמור, אבל מה שכן, אני יכולה להגיד שפעם הייתי אוכלת מה שהיה והיום אני אוכלת רק מה שמתחשק לי. אם לא טעים לי - חבל!!!! אבל זה עניין זמני, כי אני חייבת להמשיך בירידה במשקל... אני "רק" במחצית הדרך...

רוייקו

New member
ממש איי סי קיו פתחתם פה, אה ??

לא הולכות לישון ?? רומי, מתי את מתחילה לעבוד ?? בטח משמרת ערב ?! יאללה, לילה טוב ...

RomiVais

New member
לילה טוב גם לך רוייקו ../images/Emo8.gif

אצלי זה לא משנה משמרת בוקר או ערב. נדודי שינה אצלי מקבלים את מלוא תשומת ליבי - בעיקר בלילה
סתאאאאם - אני צוחקת. מקווה להצליח לחזור לשעות שינה נורמליות מתישהו.....

למעלה