היי שבוע טוב

היי שבוע טוב

שבוע טוב לכולם. ברצוני לבקש תיקשור בנוגע לפרנסתי ..התחלתי לעבוד בחנות בגדים לילדים וממה שהרגשתי שטוב לי שם אבל הייתי רוצה לדעת האם היא תשאיר אותי שם המון זמן או מתישהו תגיד לי ללכת כי אני יעבוד רק ערבים ומבחינתה זה כרגע בסדר אבל ראיתי שהיא ממשיכה לקבל בחורות ואני מרגישה מין מועקה.. האם אני ימשיך שם..? מה שחשוב לי מאוד לדעת זה האם הצליח לסגור את החובות שלי תוך חודשיים או שזה יגיע למשפטים ועיקולים? רחלי אור לוי 7/10/89 תודה מראש.. אהבה ואור לכולםםםםםם

רחלי יקרה

ראיתי ששאלות רבות לך
קודם כל אני רוצה להזכיר שתיקשור בפורום הוא חלקי ולא מדוייק לכן בדיקי כל תשובה בליבך והרגישי האם טובה ומדוייקת לך. הלב הוא המנחה הטוב ביותר- שם ניצוץ הנשמה. הסיבה לכך היא שאת והאדם המתקשר עבורך אינם מכוונים באותו זמן לקבלת העזרה וההנחייה. הבעיה בעבודה שמצאת היא שאת נשענת על זה כמוצא כלכלי אבל זה לא ממש משהו שאת רוצה לעשות. נראה שהמנהלת מרגישה את זה גם, את חוסר היציבות שלך (משהו שאת משדרת כיוון שזו לא ממש "עבודת חייך") והיא לא ממש בטוחה אם לשמוך עלייך. אם את רוצה להשאר שם - עלייך לרכוש את האמון שלה. בהצלחה

שוב תודה

שוב תודה הילה על תשובותייך.. אני יחשוב על זה ואעבוד על עיניין האמון שלה בי..למרות שאני מאוד נוכחת ואני מאוד מוכרת טוב אפילו אנשים באים ואומרים לה ולכן לא כל כך הבנתי מאיזה צד נובע בה חוסר ביטחון לגבי היא גם נתנה לי משמרות לכל השבוע.. טוב יכול להיות המון דברים. שיהיה לך שבוע טוב שמחתי להיעזר לך בך... רחלי

למעלה