היי שביק

דנדי 151

New member
היי שביק

היי שביק היקרה מכל קוראים לי דניאלה אובחנו אצלי את הטוראט בכיתה ו' לפני זה לא ידענו בכלל מה יש לי רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להיצטרף לילדי תסמונת טוראט?!? כי אני מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רוצה ואני בטוחה שיהיה לי כייף בכל מקרה תיתקשרי אלי ותגידי לי מה אני צריכה לעשות ואיך אני יכולה להיצטרף ולהיות אחת מכם המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודההההההההההההההההההההההההההה דנדי 151 נב- הפלא פון שלי הוא: 0547839033

הלנה

New member
דנדי היקרה

קודם כל את כבר אחת מאיתנו...ואני בטוחה שיהיה לך כיף עם הילדים שלנו. אין משהו שנקרא "ילדי תסמונת טוראט", יש עמותה שחברים בה משפחות שיש להם ילדים עם טוראט ובוגרים עם טוראט. מבוגרים, חברי עמותה נפגשים פעם בחודש בימי שישי ברעננה. פעמיים בשנה יש מפגש משפחות עם ילדים ולפעמים יש גם מפגשים במסגרת הפורום. דנדי, נא לא למסור את הפלאפון שלך בפורום, זה אסור ולא כדאי. התסכלתי גם על האתר המקסים שלך וקצת מטריד שאת מוסרת כל כך הרבה פרטים אישיים ותמונות שלך שכל אחד יכול לראות. ההורים שלך יודעים את זה? וזה בסדר מצידם? סליחה שאני מתערבת אבל זה רק מתוך דאגה.

דנדי 151

New member
להלנה היקרה

היי הלנה הכל בסדר וגם לא יקרה שום דבר תאמיני לי בכל מקרה תודה על זה שענית לי אני מקווה ליצור קשר עם שביק את יכולה להגיד לי איך אני יכולה ליצור איתה קשר וזה? תודה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חג פסח כשר ושמח דנדי

שביק

New member
היי דנדי, נכנסתי לדקה למחשב. ניסיתי היום

להתקשר אלייך אך היה תפס זמן מה ואח"כ לא היה לי יותר זמן. דברי אתי במהלך חול המועד פסח. טל של העמותה:- 09-7408478 אשמח לענות לך. עכשיו רצה לערוך את השולחן. משפחתי אמורה להגיע בכל רגע. חג שמח שביק

למעלה