היי.. שבת שלום לכולכם..

רוייקו

New member
היי.. שבת שלום לכולכם..

שוב שלום.. אני כבר מרגיש פה בבית.. עשיתי בזמנו בעצתכם כשנסעתי להונגריה (באופן עצמאי) נעזרתי בכם והלך מצויין. אלא שאז נסעתי ישר לדברצן לבקר שם קרוב והיה מהמממםםם.. זול ומשגע. חזרתי ניפעם מהמדינה הזו.. הפעם אהיה בבודפשט. קניתי כרטיס טיסה מראש, ללא דיל עם מלון משום שאני נוסע בודד (הדילים מיועדים לזוג ויותר) בכל אופן, עדיין לא סגרתי מלון או מקום ללון בו. אני אצטרך חדר זוגי לשני אנשים ולא יודע איך לברר מהארץ את הנושא. לא איכפת לי שזה יהיה מלון בצד של בודה אבל חשוב לי שזה יהיה מקום סביר. חשוב עוד יותר המחיר. אני לא יודע מה המחיר.. מישהו יכול לכוון אותי מעט בנושא הזה ? לאכול אנחנו נאכל בחוץ ממילא, כך שמה שאצטרך זה חדר ללינה בלבד בתאריכים 2 באפריל עד ה 6 באפריל (חזרה לארץ) כלומר, ארבע לילות.. אני חורש את הרשת בחיפושים אחר מקומות שכדאי ללכת אליהם. הפעם אני לא מתכוון לפספס את הבלינצ'ס ההונגרי או את הגולש.. דברצן הייתה משגעת אבל זה משהו אחר לגמרי.. אשמח לכל עזרה שלכם.. תודה ושבת שלום

טומי*

New member
שמחתי לקרוא שעזרנו לך.....

ושנהנת בטיול. בקשר לבתי מלון, הייתי מפנה אותך לקישורי הפורום...ששם ישנם מלא קישורים של בתי מלון בכל הרמות בהונגריה ובפרט בבודפשט. ישנם אתרים עם הזמנה און ליין דרך המייל או אפילו טלפונית. הנה הלינק לעמוד הקישורים. בהצלחה!

למעלה