היי שוב איזה יום

nonana

New member
היי שוב איזה יום../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

אז ככה עכשיו אני בבית אבל לא משמחה פשוט התקשרו אלי מהגן ואמרו לי ששני הילדים שלי עם חום של 39. תענוג- מאיפה אשאב את הכוחות תגידו לי? אני נפשית כבר ממוטטת. לא יכולה לראות אותם חולים יותר. אענה עוד מעט על כל התשובות.

טל של 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שולחת לך קרני בריאות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לשרית זה עזר עם השינה אז אולי זה יעזור גם לך, הלוואי. תחזיקי מעמד!!!!!!!!

nonana

New member
תודה אני ממש זקוקה לזה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

מה צריך לעשות שלא יהיו חולים יותר? אין תרופת פלא? והכי מעצבן שכל הגן חולים נשארו רק 8 ילדים (יש 30).

keren1

New member
שולחת לך מיד ../images/Emo101.gif

נשמע כמו גן פרטי. מה אגיד - אידיאלי - אם נעמה ונדב היו בין ה-8. שמעת על RESCUE. הכוונה לטיפות. אומרים שזה עוזר. תני להם וקחי גם את כמה טיפות (אני חושבת שמותר 4 טיפות כל פעם). הסתכלתי עכשיו באתר של אן גידס. חבל"ז. את יכולה להסביר לי למה לי אין תמונות כאלה יפות של הילדים שלי. רפואה שלמה יקירתי. ותחזיקי מעמד. הקרנים של טל מאד עוזרים (טל גם אני רוצה קרני שינה אם נותרו לך כמה).

טל של 4

New member
בשמחה....

קרני שינה לקרן~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קרני שינה לנעמה ונדב~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הלוואי שיעזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keren1

New member
יאללה חברים הגיע הזמן להתקפל

ולהתחיל משמרת שניה (עם הילדדוס) איזה מזל שאמא שלי נמצאת. דרך אגב מחר אני בעבודה
צריך להשלים פערים של אתמול. אבל לא נורא היום בערב אני יוצאת לפגוש חברות מהמקום העבודה הקודם (שאליו והייתי יכולה לחזור אליו). מחר חצי יום בעבודה ואח"כ עם ההורים שלי ואחותי. ארוחת ערב וצהריים של שבת הוזמנו לשכנים/חברים. ואפילו היתה היום המנקה. בקיצור אני מסודרת. יאללה להת´ מחר. אם משהי פה אשמח......

nonana

New member
תודה מתוקה מה זה אתר של אן גידס?

מצטערת על הבורות

קרנושה

New member
נונוווווווווווווווווווש איחולי.....

החלמה מהירה ממני......שולחת להם ים של
..... ואת תחזיקי מעמד יפה מאוד.....כשאני התלוננתי זה מה שאמרת לי אז יקירה...את חייבת להקשיב להמלצות שלך בחזרה.....

למעלה