היי שוב אני..אם אתם זוכרים..חח

היי שוב אני..אם אתם זוכרים..חח

אז ככה.. יש לי בעיהה..כבר סיפרתי לכם ע-ל-י-ו..ואין לי כוח לפרט כי אני עייפה.. אבל הכל מעולה איתו בתכלס..סיפרתי לכם על קצה המזלג על האופי המיוחד שלו..שהוא מתייחס רק אליי ושיתהף העולם נשבעת לכם..הבנאדם אנטי-בנות..חוץ ממני..קיצר הוא מהחתיכים האלה..שכל שנייה בת איפה שהוא בעולם נפגעת מממנו..מהאי-יחס שלו..ושהוא עובר ברחוב בנות מסתכלות מחכות למבט..ולשווא.........קיצר..הכל מעולה..אני יודעת שהוא אוהב אותי אני בטוחה!..אבל..הוא ביישן ונעול..ז"א הוא הבנאדם הכי סטלן בעולם..אבל פתאום אני אגיד ת'שורש א.ה.ב הבנאדם יינעל כאילו מישהו פשוט שכח ת'קוד הפעלה...הוא ישתוק..או שיגיד משו.אבל בעקיפין..הבנאדם לא אומר כלללללללללללללווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שנה וחצי אנחנו ביחד..ורק 3 פעמ' הוא אמר לי חולה עלייך..שתביני..והקטע הגרוע ששלושתם זה שאני אמרתי לו "הלוו בא לך לאמר לי משוו פעםם אחת?!?!"..ואז הוא אומר......או שהוא עושה טובה שאמר לי "מת עלייך וחי למענך"..וזה מקטע משיר אבל עדיין.=/.... כמובן שכשאני שולחת לו מתגעגעת אלייך וחולה עלייך..הוא שולח גם אני..אבל עדייין חלאס! לא יכול לבוא ממך?!?!?.. יאללה אני אוהבת אותו..ונשבעת לך המעשים אומרים הרבה הרבה יותר מאלפי מילים שהוא לא אומר..ויש לפעמים דברים שהוא עושה שאני אומרת לעצמי קיבינימטטט קח מטוס עם שלט מירב אני אוהב אותך ותגיד לו לחוג מחוץ לבית שלי..זה אפילו יהיה פחות שקוףףףףף!! אז תגיד שאתה אוהב אותי כבר וזהוו!! אבל ככה הוא.. וככה הוא תמיד אומר לי שהוא.. והוא גם אומר שהוא יודע שאני קריזיונרית..ויש לנו עבר בקטע הזה.שאם אני אתחיל לספר..אני ארדם באמצע.וגם בטוח תצעקו עליי "מהה הוא עושה איתךך עדיין?!? איך הוא סובל אותךך?!] אז בסדר אני בן אדם קצת קשה..ומתלהט בקלות..אבל אל תצעקו עלי הסביבה שלי עושה את זה בשבילכם..ותמיד תמידדדדדדדדדד..עולה השיחה של "מה המילים האלה יעזרו לי שאני אגיד לך אותם?! את אחרי זה שוב תקומי ותלכי [כי יש לי עבר בנטישות איתו..אני לא אוהבת להתעמת ולהגיד מה מציק לי..אני פשוט קמה הולכת ומתרחקת..והוא צריך לפרש לעצמו לבד הכל..] אז תמיד הוא אומר "את תקומי ותלכי שוב..כמו תמיד ואני אשאר עם המילים האלה שלא עזרו לי?!..ככה אני מתגונן..בזה שאני שותק..תהיי יציבה ואני אגיד לך!.. אבל עדיין..עברנו תקופות יפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך הוא לא נשבר?!?!?!?! ועוד הקטעע המר...שבאמת נשבר לי מיזה..ויום ראשון אמרתי לו שאני רוצה הפסקה................ ועוד הוא אומר לי "אני מבין,סבבה"..קיבנימטט מה הוא משחק אותה לא רוצה אותי?!..כל זההההה העיקר לא להגיד ת'מילים המסכנות האלה..שמישהו מחק לו מהלכסיקוןן.......?? קיצר...כמובן.. מה לעשותתתתתתתתתתתתתתתת????????????

jdpworld

New member
מודה לגמרי

אותי שברת... וזה לא שלא ניסיתי לשחות היעד. בהצלחה לכם ושזה יהיה ברור אבל אני מעדיף רופא שינים מלנסות לקרוא זאת שוב.

חחחחחחח

עדי כדי כך לא מובן?????? יש לי מישהו שנה וחצי..ולא מסוגל להוציא את זה שהוא אוהב אותי.כי הוא מפחד להיפגע בסוף..אחרי כל הזמן הזה שהוא חיכה להיפתח למישהי..הוא מפחד להתאכזב ממני.. ואני רוצה כמה מילים מדיי פעם.."אוהב אותך" וזה..והוא מתגונן בזה שהוא לא אומר אותם יותר טוב???? אם כן-סבבה.. אם לא-סורי.. :(.. אוףף שמישהו כן יבין אותיייייי!!!!!!

jdpworld

New member
מתנצל...

חשבתי מגיב אני בהומור יצא קצת זדון... הבנתי כונתך יפה ןמבין גם ללבך... חושב לקחתי את מצב רוחי והשלכתי אותו על אחרים. וגם שזה לא תרוץ מקווה יצא לי ברור.

נועם m

New member
ניסית לדבר איתו?

אבל ממש לדבר. בלי עצבים, ובלי לחץ, ובלי אמוציות. פשוט להסביר לו למה זה חשוב לך. גם נשמע לי מוזר שאחרי קשר של שנה ומשהו עדיין "קשה לו להפתח"- כמה זמן כבר צריך? אולי הוא מפחד להיפגע, אבל נראה לי שיפגע בו הרבה יותר אם תפרדי ממנו כי מערכת היחסים הזו לא מושתתת ממש על הדדיות... נראה לי שאחרי שנה וחצי מגיע לך יותר מאשר "אני מפחד להפתח אליך", וחשוב שהוא יבין את זה.

למעלה