היי,שוב אני

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
היי,שוב אני

אני בשנות השלושים המוקדמות לחיי אתמול,החל מסביבות 4 בצהריים כאשר הייתי בבית במיטה (לא עבדתי ,אני בחופש כרגע) כשקמתי פתאום התחלתי להרגיש סחרחורת איומה!! שמעולם לא הרגשתי.. זה עבר אחרי 6 שניות..אבל זה היה מפחיד. אני בחור בריא תמיד (רק לפני שנה עשיתי בדיקות מקיפות,סתם כדי לראות שהכל בסדר..אחרי ש 20 שנה לא הייתי בקופ"ח...ולשמחתי הכל היה מצויין.למרות ששנה זה מספיק זמן כדי שיהיה שינוי... קראתי קצת חומר באינטרנט וכנראה שמדובר בלחץ דם נמוך?? העיצה שנתנו שם (אני מניח שמלבד להיבדק) זה פשוט לקום לאט מהמיטה ולהתיישר קודם כל...ורק אח"כ לקום. אכן ניסיתי את זה...וזה אכן עובד...אבל אני לא מוכן להשלים עם זה. אני תמיד הייתי פעיל,משחק כדורגל וכל זה (אמנם אני כבר שנה וחצי בלי ממש פעילות,אני לא שמן--אבל אולי משהו בתזונה שלי לא בסדר? --רציתי לשאול האם יש להומאפתיה דברים להציע לי? האם יש לפרי באך דברים להציע לי? (כמה זה עולה?) או שאני צריך ללכת לעשות בדיקות דם,בטח ייתנו לי לעשות CT...וכל השטויות האלה. אני האמת בחור די רוחני ומאמין שהגוף אולי מנסה לדבר איתי. לפני יומיים הודיעו לי שאבא שלי חולה בסרטן הערמונית--אז אני אומר שאולי יש לזה קשר?? (אני לא חושב שאני כזה לחוץ! אבל אולי אני כן טיפה קצת מבואס וחושש מהניתוח שעליו לעבור וכו' וכו'...אכן,כתבתי פה לפני שלושה ימים הודעה בנושא זה. בקיצור--ממה זה נובע? אני חוזר ואומר --זה רק ממצב שאני שוכב (נגיד 10 דקות..לא דקה או משהו) ואז אני רוצה לקום....ואז סחרחורת איומה. זה קרה אתמול בצהריים כזה....והיום בבוקר שקמתי. עכשיו נחתי קצת חצי שעה...קמתי וגם אותו דבר. (למרות שאני יודע שאם אני לא אקום בבת אחת..אז לא תהיה בעיה!ניסיתי את זה. אבל זה מטריד אותי מאוד בבקשה את עזרתכם

ע ו פ ר ה

New member
מציעה לך ללכת להיבדק

ולא לסמוך על תשובות בפורום. יכול להיות שהרופא יגיד לך שזה מהלחץ, אבל לך תקבל דיאגנוזה רפואית. עם הדיאגנוזה הזו תוכל אחר כך לבחור באיזה טיפול לטפל בעצמך. באהבה עופרה

תנוח דעתך, CT לא יתנו לך לעשות.

זו בדיקה יקרה, והרופא חושב פעמיים אם לתת אותה לבן אדם. כדאי לך בכל זאת לגשת לרופא, לפני שאתה פונה לשרותי הרפואה המשלימה. ראשית, יש עוד סיבות לסחרחורת בקימה (סתם לדוגמא: בעיות במערכת הווסטיבולרית, כלומר מערכת שיווי המשקל באוזן), שנית, אם באמת הבעיה נובעת מלחץ דם נמוך, שווה לבדוק מאיפה הופיע לך פתאום לחץ דם נמוך. חוץ מזה, כיוון שהרפואה הקונבנציונלית הרבה יותר זולה וזמינה מרפואה משלימה, תמיד שווה לשמוע קודם איזה פתרונות יש לרופא לפני שפונים לרפואה משלימה.

ThePhenomenalMe

New member
לא צריך להלחץ :)

אני יודעת בדיוק על מה אתה מדבר, אותה סחרחורת תוקפת גם אותי כשאני קמה מהר מידי לפעמים. הדבר באמת נובע מלחץ דם נמוך.. הגיוני שלא אכלת מספיק/ שתית מספיק באותו היום או נחת זמן ממושך. אין לכך שום השפעה על אורח החיים שלך... אתה יכול לאכול אוכל עתיר בויטמינים, להתעמל יותר, וכמובן- פשוט לקום יותר לאט :) רק כדי שתהיה יותר רגוע אתה יכול ללכת לרופא- בהצלחה! שיהיה שבוע מצוין ובריא לכולנו :)

ogold1

New member
פרחי באך- לאחר בדיקה רפואית

לפרחי באך יש מענה יעיל לסחרחורות וחוסר שיווי משקל. אולם, תמציות הפרחים באות לתת מענה רק לתופעות פיזיות שמקורן רגשי. ייתכן שהמצב של אביך השפיע על מצבך, אך אני מציעה לך לגשת קודם כל לרופא בכדי לשלול בעיה רפואית. במידה ולא ימצא הסבר בריאותי לתופעה ואתה עדיין תחוש סחרחורות, רק אז תיגש למטפל מוסמך בפרחי באך.. אגב,בניגוד לנאמר כאן, הטיפול בפרחי באך לא טיפול יקר. מתאים לכל כיס. מאחלת לך בריאות ושלווה. אורלי.

למעלה