היי שוב,רציתי לשאול לדעתכם

seafox

New member
היי שוב,רציתי לשאול לדעתכם

איך הספר "פירמידות"?רק,בלי ספויילרים בבקשה.

Athaclena

New member
אהבתי אותו

אבל נראה לי שהרוב לא כל כך... יש בו מתנקשים, מדבריות וגמלים (בקיצור נמרץ מאוד), ואת אחד הfootnotes האהובים עליי - משהו בסטייל של ...dolphins*.... * never trust a species that smiles all the time אוהבת אוהבת אוהבת, זו שורה מעולה. למה אתה שואל (אתה ולא את, נכון?)?

seafox

New member
כן זה אתה

אני שואל כי ראיתי את הספר בסטימצקי וחשבתי לקנות. אבל רציתי לראות מה הדעה של אנשים. תודה לשניכם על העצה.

Athaclena

New member
אין לך ממי לשאול את הספרים? ../images/Emo12.gif

פשוט ככה אני התחלתי (השאילו לי אותם אחד אחד), ומאז שיש לי אוסף מכובד משלי גם אני עושה את זה... השאלתי את כל הסדרה (ספר ספר לפי הסדר) ל-3 אנשים, ועוד ספרים (בודדים כדי להשלים פערים) לעוד 6 אנשים לפחות (כתבתי 3 בהתחלה אבל אני כל פעם נזכרת בעוד אנשים). אתה לא מכיר אף אחד עם הספרים? ואין אותם באיזו ספריה עירונית קרובה (כנראה שלא, אבל כדאי לבדוק)? עדיף לנסות בחינם מאשר ללכת להוציא הרבה כסף (55 ש"ח באנגלית, בעברית יותר) על ספר שעוד לא קראת...

dino_din

New member
תשאלי את The Mad Hatter

אני עצלן מידי להסביר

The Mad Hatter

New member
יכול להיות...

שזה בגלל ההסבר הקצר בתחילת ההודעה שלך על עצמך והעובדה שהמשכת לפרט על מספר האנשים שהספרים הועברו אליהם וכו'. וגם השימוש הזה במספרים. זה יכול להזכיר מכתב שרשרת...P: *מנסה לתרום*

Death of Rats

New member
../images/Emo12.gif

"עליך לגרום לחמישה אנשים לקרוא את "איש הקציר" עד יום רביעי או שצב המחמד שלך יפתח יבלת ברגל שמאל"?

seafox

New member
אין לי.

אלא אם כן אני רוצה לקרוא באנגלית. ולא ממש בא לי באנגלית.

dino_din

New member
אז ככה

לא אחד הספרים האהובים עלי בסידרה (מה גם שהוא די מנותק מהסידרה יחסית לקודמיו). ספר קצת כבד וקשה להבנה, לדעתי עדיף קודם לחרוש על כל הספרים שלפניו ועוד איזה שניים שלושה מהספרים שאחריו ורק אז לחזור לפרמידות. שלא תבין חס וחלילה שהוא לא טוב, כי הוא מצויין כמו כל הספרים של םראצ'ט אבל הוא פשוט...שונה... לילה טוב, דינו. >קם בבוקר להדליק את השמש<

ויימס

New member
כדי לאזן את הכף לטובת הספר...

ספר חביב, נחמד, מהנה... סיימתי אותו ממש מהר, הוא היה ממש מעניין, ולא היו לי יותר מדי קטעים של להפסיק לקרוא כדי להרהר בגיל הגרביים שלי. גם לא מצאתי אותו קשה במיוחד לקריאה, לא יודעת על מה כולם מדברים.

למעלה