היי שוב:)

daughter L93

New member
היי שוב:)

נכון בקבוצות(בפייסבוק)? אז איך רואים קבוצות של כל האנשים מהפייסבוק ולא רק של חברים או קבוצות שחברים הצטרפו אליהן? ואיך משתפים את כולם עם הקבוצה ולא רק את החברים?

meital always

New member
../images/Emo38.gif קבוצות בפייסבוק

כדי לצפות ב"קבוצות" (Groups) של פייסבוק כנסי לקישור Applications שבתחתית העמוד שלך בצד שמאל. בטור הימני את תראי את הקבוצות שהצטרפת אליהן לאחרונה ובטור השמאלי את הקבוצות שחברים שלך הצטרפו אליהם לאחרונה. אם את מחפשת קבוצה מסויימת (שאת יודעת את שמה)- הקליקי את השם בתיבת החיפוש למעלה שלידה רשום Search for Groups . אם את רוצה לצפות באופן כללי בקבוצות, הקליקי למעלה על: Browse Groups כאן תקבלי רשימה של כל הקבוצות בפייסבוק. בצד ימין תוכלי לצמצם את הבדיקה לפי תחום ענין ראשי (שתבחרי בתיבה Type) ותחום ענין משני (שתבחרי ברשימה שתיפתח מתחת). תהני...

meital always

New member
נשמט לי משפט בשורה הראשונה

כנסי לקישור Applications שבתחתית העמוד בצד שמאל ואז בחרי: Groups

daughter L93

New member
...

אבל בפייסבוק יכולים לראות את הקבוצה שלי או שרק חברים רואים אותה?

meital always

New member
אז ככה-

כל אחד יכול להיכנס ולראות את הקבוצה שלך, השאלה אם הוא שמע עליה בכלל... כשאת פותחת קבוצה חדשה, כל החברים שלך בפייסבוק יקבלו הודעה על כך (אלא אם כן חסמת מראש את האפשרות שזה יקרה). אבל מי שלא חבר שלך בפייסבוק לא ידע על כך, אלא אם כן במקרה הוא יתקל בקבוצה הזו כשיכנס לדף של אחד החברים שלך או שלך, או שבמקרה יתקל בה בשיטוטיו בפייסבוק (וזה קורה המון פעמים...). את יכולה כמובן להזמין כל אחד (גם אם אינו חבר שלך) להצטרף לקבוצה, על ידי הקלקה בצד ימין על Invite People to Join . אבל אם תגזימי בבקשות כאלה זה עלול להתפרש כ"הצפה" ואת עלולה לקבל אזהרה או חסימה. אני רואה שהתמכרת לגמרי לפייס, אני מקווה שנשאר לך קצת זמן גם לדברים אחרים...
בכל מקרה תרגישי חופשי לשאול מה שבא לך...

daughter L93

New member
נממ האמת

שאין לי משהו אחר לעשות בגלל שאני תקועה בבית בגלל המצב.. אז זה מה שעושים^^ ולגבי להזמין אנשים.. כשאני לוחצת על זה מופיע לי רק לחברים שלי... איך רואים אנשים מהפייסבוק עצמו?

meital always

New member
נכון

פייסבוק לא מאפשרים הזמנה ישירה של מי שאינו חבר שלך מתוך הדף הזה, כך שהדרך היחידה היא לשלוח הזמנה אישית כזו לכרטיס של כל אחד כזה שבו תצרפי לינק לקבוצה, או לכתוב את הלינק על ה"קיר" (Wall) של אותו אדם. ושוב, אם את מתכוננת להזמין הרבה אנשים (שאינם חברים שלך) זה עלול להתפרש כהצפה שתגרור אזהרה, אז תשתדלי לא להגזים או לשלוח מנות קטנות כל יום. ואני מאחלת לך שמהר מאוד השקט יחזור לאזור שלכם, ושתגלשי בפייסבוק בגלל סיבות טובות אחרות!

meital always

New member
../images/Emo64.gif הסרת קבוצה

בניגוד לדפים מסוגים אחרים, במקרה של קבוצה (Group) פייסבוק בכוונה לא מציבים לינק פשוט בדף שלה, בו ניתן להסיר את הקבוצה מפייסבוק. אם בכל זאת רוצים להסיר את הקבוצה, יש לפעול בדרך הבאה: ראשית חשוב לזכור שהיחיד שמוסמך לעשות זאת הוא האדמיניסטרטור (Admin) של הקבוצה, שזה בדרך כלל מי שפתח אותה. בשלב ראשון יש להסיר את כל החברים שבקבוצה. עושים זאת על ידי כניסה ללינק Edit Members ואז מסירים אותם אחד אחד. בשלב שני על האדמין להסיר את עצמו, לאחר שכל האחרים כבר הוסרו. ברגע שהאדמין מסיר את עצמו, המערכת תעלה אוטומטית הודעה:
You are attempting to remove yourself from a group for which you are the last member. If you remove yourself, the group will be deleted.​
לוקחים נשימה ארוכה, מחזיקים ביד כוס מים לכל צרה, עוצרים את הנשימה ו... מאשרים! ואז הקבוצה תוסר לצמיתות מאתר פייסבוק.

למעלה