היי רנת
קראתי את שני הדברים שכתבת. בנוסף, הגבתי לפוסט שלך מלפני חודש. אני לא יודע אם ראית, אז אני מרשה לעצמי להעתיק את דברי, אבל גם להרחיב.
אני באופן אישי זוכר תקופה ארוכה מאוד בה התלבטתי למי אני נמשך וגם חוויתי מגוון תחושות קשות: חששות (אם אמצא זוגיות, איך יגיבו...), ספקות והתלבטויות. יחד עם אותן תחושות, היתה תחושה רבה של העצמה והכרתי באותה תקופה חברים מקסימים (גברים ונשים) שחוו חוויות דומות ועם חלק מהם אני בקשר עד היום. אני מאוד שמח שאת מודעת לתחושות שלך ומעיזה לדבר אותן. אני מאמין שיש ברכה רבה במקום בו את לומדת את עצמך.
אני מקווה שתמצאי את הדרך הטובה לחקור את המשיכה שלך. צריך לבא בראש פתוח ולהיות קשובה לתחושות שלך בתוך החוויה.
אני רוצה כעת להוסיף ולהגיד שאת צריכה לבדוק עם עצמך מה את חושבת בנוגע לנשים שנמשכות גם לנשים. נשמע מדבריך שיש אצלך מקום כזה, בין אם רק בפן המיני (ולא הרגשי) או רק ברמה נמוכה ביחס לגברים. במידה ואין לך היכרות משמעותית עם נשים שנמשכות לנשים (אני לא יודע מה טיב הקשר עם אם הבית), אולי כדאי לנסות לפתח קשר כזה. לראות שיש עולם שלם מאחורי מה שמסתתר מאחורי הגדרות שלפעמים נראות מאיימות.
זה בסדר להתלבט, וזה בסדר לקחת את הזמן ולחקור את הנושא וגם בסדר להחליט ולשנות החלטות. רק תהי עדינה עם עצמך. תרשי לעצמך לחוות דברים שונים. אין פסול בשום משיכה מינית, ולהפך יש גם הרבה יופי בלהתוודע לעצמך.
מיכאל
יש עם מי לדבר - קשב ומידע לקהילה הגאה
ימים א'-ה' בשעות 19:30-22:30 בטלפון 03-6205591, בוואטסאפ 058-6205591
בדוא"ל:
[email protected] במערכת צ'אט מאתר האגודה למען הלהט"ב (בשעות פעילות הקו)
https://www.lgbt.org.il/yesh