היי שוב......

מצב
הנושא נעול.

אלה102

New member
היי שוב......

היי שוב......
אנימבקרת כאן מדי פעם . לא ממש משתתפת. אבל ....זהו....אני מאבדת תקווה. אני בת 40... במשך 3 שנים מתברברת מרופא לרופא ..מדעה לדעה . הבעיה שלי - חצוצרה שמאלית חסומה .השניה תקינה .... הרופא האחרון שהוא באמת נשמע לי הכי מקצועי אמר לי . כי לדעתו עלי לעבור לפרסקופיה ....(ד"ר ישי מנהל מח' פוריות בב"ח כרמל) אני ממתינה לתור. כל יום שעובר אני מאבדת תקווה . אבדתי את שמחת החיים. אשמח לשמוע מכן . לקבלל עידוד מודה לכן .

venus13

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

היי שוב......
אנימבקרת כאן מדי פעם . לא ממש משתתפת. אבל ....זהו....אני מאבדת תקווה. אני בת 40... במשך 3 שנים מתברברת מרופא לרופא ..מדעה לדעה . הבעיה שלי - חצוצרה שמאלית חסומה .השניה תקינה .... הרופא האחרון שהוא באמת נשמע לי הכי מקצועי אמר לי . כי לדעתו עלי לעבור לפרסקופיה ....(ד"ר ישי מנהל מח' פוריות בב"ח כרמל) אני ממתינה לתור. כל יום שעובר אני מאבדת תקווה . אבדתי את שמחת החיים. אשמח לשמוע מכן . לקבלל עידוד מודה לכן .
קודם כל קבלי

נכון, שהזמן די דוחק ונכון שהתהליך הוא לא בדיוק פיקניק אבל אם כל הבעיה היא חסימת חצוצרות- אז קודם כל אפשר אכן לעשות לפרוסקופיה ואולי פשוט ומהר יותר לעשות IVF - על מנת לא לבזבז זמן יקר לא נתת הרבה פרטים - אך בכל מקרה אני מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך ונוס

anguly

New member
קבלי חיבוק מעודד!

היי שוב......
קבלי חיבוק מעודד!
אני עברתי לפרוסקופיה - זה לא הדבר הכי נעים, אך לי בעיקר הפריעה ההרדמה. אני חושבת גם כן - כי עדיף לך לעבור IVF - האם את בטיפול אצל מומחה לפוריות? אם לא, הייתי ממליצה לגשת לאחד - ולא להסתפק ברופא נשים רגיל, שלא תמיד יודעים מה הטיפול המומלץ ביותר לבעיות פוריות שונות, תוך לקיחה בחשבון של כל הפרמטרים - גיל, בעיות פיזיולוגיות וכד'. בכל מקרה שיהיה בהצלחה - ובבקשה לא להתייאש ולא לאבד את שמחת החיים - בעיות מהסוג שלנו דורשות סבלנות ואורך רוח!

ד"ר ישי הוא רופא מצויין

היי שוב......
ד"ר ישי הוא רופא מצויין
אני מקווה שהלפרסקופיה תגיע מהר ותצליח לפתוח את החסימה. למתי קבעו לך את התור?

אלה102

New member
הגעתי לד"ר ישי

ד"ר ישי הוא רופא מצויין
אני מקווה שהלפרסקופיה תגיע מהר ותצליח לפתוח את החסימה. למתי קבעו לך את התור?
הגעתי לד"ר ישי
ספרתי לו את כל ההסטוריה . לפני כן הייתי מטופלת אצל גניקולוג .שקבע כי רק טיפוי הפרית מבחנה יניבו תוצאות.(עברתי הפרית מבחנה שנכשלה .קבלתי את זה מאוד קשה . הייתי במצב נפשי ...על הפנים) ד"ר ישי שלל את האפשרות הזאת . ולדעתו אם אני יעבור לפרסקופיה הסיכויים יותר גדולים. לדעתו אחרי לפרסקופיה ננסה להגיע להריון ע"י הזרקה. נקבע לי תור לבדיקה -ב-31/12 ואז יקבע לי תור. האם עברת לפרסקופיה??.

לא עברתי לפרסקופיה

הגעתי לד"ר ישי
ספרתי לו את כל ההסטוריה . לפני כן הייתי מטופלת אצל גניקולוג .שקבע כי רק טיפוי הפרית מבחנה יניבו תוצאות.(עברתי הפרית מבחנה שנכשלה .קבלתי את זה מאוד קשה . הייתי במצב נפשי ...על הפנים) ד"ר ישי שלל את האפשרות הזאת . ולדעתו אם אני יעבור לפרסקופיה הסיכויים יותר גדולים. לדעתו אחרי לפרסקופיה ננסה להגיע להריון ע"י הזרקה. נקבע לי תור לבדיקה -ב-31/12 ואז יקבע לי תור. האם עברת לפרסקופיה??.
לא עברתי לפרסקופיה

העין ה 3

New member
אנחנו כאן כדי לדאוג שלא תאבדי תקווה

היי שוב......
יש כאן כמה בנות מעל גיל 40 (ואני ביניהן) וגם כמה הצלחות מעל גיל 40 (וגם אני או-טו-טו מצליחה
). אם ד"ר ישי נשמע לך הכי מקצועי, והוא אמר שיש סיכוי - זו סיבה מספיק טובה להחזיר את התקווה. אני מכירה את הנושא של אובדן שמחת החיים. אני תמיד אומרת שנדמה לי שאני רוצה שיהיה לי סוף סוף עוד תינוק רק בשביל שארשה לעצמי סוף סוף לצאת מההגדרה הזו "בטיפולים". כל החיים מסתובבים סביב זה. גם כשעושים הפסקה, פוחדים לצאת לטיול אתגרי, לרקוד בפראות במועדון, לקחת תרופות מסויימות רק בגלל שאולי... במקרה... סיכוי קלוש...

ריקי בש

New member
כמה נכון ועצוב..

יש כאן כמה בנות מעל גיל 40 (ואני ביניהן) וגם כמה הצלחות מעל גיל 40 (וגם אני או-טו-טו מצליחה
). אם ד"ר ישי נשמע לך הכי מקצועי, והוא אמר שיש סיכוי - זו סיבה מספיק טובה להחזיר את התקווה. אני מכירה את הנושא של אובדן שמחת החיים. אני תמיד אומרת שנדמה לי שאני רוצה שיהיה לי סוף סוף עוד תינוק רק בשביל שארשה לעצמי סוף סוף לצאת מההגדרה הזו "בטיפולים". כל החיים מסתובבים סביב זה. גם כשעושים הפסקה, פוחדים לצאת לטיול אתגרי, לרקוד בפראות במועדון, לקחת תרופות מסויימות רק בגלל שאולי... במקרה... סיכוי קלוש...
כמה נכון ועצוב..
אני אמנם עוד לא בת 40 (כמעט 38) אבל בכל זאת מרגישה קצת שהזמן דוחק בי ואין לי שפע ממנו בכל מה שקשור להבאת עוד ילד לעולם וההתעסקות עם תינוק וכל מה שכרוך בזה. אני בכל זאת חושבת שכל עוד אני מסוגלת להשתולל ולהשתטות עם בני- אז זה בסדר . אני לא מבוגרת מדי בשביל זה. חוץ מזה שאני לא מרגישה בכלל כמו מישהי שנושקת בקרוב ל- 40 (נשמע מפחיד..) וגם סביבתי הקרובה טוענת שאני גם לא נראית בגילי כלל וכלל. החשש וחוסר הבטחון הזה מוכרים כל כך- אני זוכרת כמה ארועים שפחדתי לקחת סיכונים ולהשתולל יותר מדי למקרה ש-... זה ממש מבעס כשזה נגמר בצורה שונה מזו שלה ציפינו וייחלנו כל כך. או שאין הריון או שיש הריון אבל מסתיים בנסיבות טרגיות ומשאיר אותך שבורה וכואבת. צריך להמשיך ולקוות שיהיה בסוף בסדר והגאולה תגיע ובגדול. אני מאמינה שכך יהיה בסופו של דבר כי אנחנו חייבות להיות בגישה חיובית ולהאמין שזה יקרה. בהצלחה לכולן ולא להתייאש- להמשיך לנסות עד שיגיע התינוק המיוחל שלו אנו מצפות כל כך (כמובן- או התינוקת או התינוקות- הו, הלוואי!!!!!).

אםל2

New member
טוב שאת בידיים טובות עכשיו

היי שוב......
טוב שאת בידיים טובות עכשיו
עכשיו כשאת מטופלת אצל רופא פוריות, אני מאמינה שהדברים יתחילו לרוץ, ושאת בדרך להצלחה. כל שנותר לך הוא לסמוך על הרופא שבחרת וללכת איתו. מאחלת לך הרבה הצלחה!

יכולה רק להמליץ

היי שוב......
יכולה רק להמליץ
מקווה ששמחת החיים תחזור במהרה. מהיכרותי עם ד"ר ישי את בידיים מצויינות עכשיו. הייתי הולכת עם ההמלצות שלו. שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך.

אלה102

New member
תודות וחיבוק ענק לכולן כאן|תוד

היי שוב......
תודות וחיבוק ענק לכולן כאן|תוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה