היי שוב

האגוש

New member
היי שוב

לאחר שפניתי לכמה פורומים נוספים , הבנתי למה אני לא מצליחה להעביר שירים לנגן.. אני מבינה כעת מה הבעיה , יש 2 בעיות ..! 1.המחשב לא מזהה את הנגן ככונן נייד .. 2.אם אני משתמשת בדרייבר שנתנו לי , הוא לא מראה את התוכנה עצמה אלא מביא הרבה הרבה קבצים אחרים , וזה קורה עם כל דרייבר שאני מורידה [דוגמה , ניסיתי להוריד דרייבר למצלמת רשת שלי , ואלה הקבצים שרואים כשאני פותחת את התקייה תמונה מצורפת] יש לכם איזשהו מושג מה לעשות?

האגוש

New member
ועוד תמונה

הפעם בתיקייה רגילה תודה לכל מי שינסה לעזור , אתם פורום נחמד!

../images/Emo42.gifהסבר.

דבר ראשון דרייבר הוא לא תוכנה. דרייבר הוא אוסף של קבצים שנחוצים למחשב על מנת לזהות את ההתקן שאת מחברת אליו. רוב הדרייברים בדר"כ באים עם קובץ SETUP שאוטומטי מתקין את כל הקבצים החשובים ואז הכל פשוט. במקרה של המצלמה שלך,יש להתקין את הדרייבר ידנית. ברגע שתחברי את המצלמה,יופיע לך אשף חומרה חדשה והוא ישאל אותך אם לחפש את הדרייבר אוטמטי או ידני,תבחרי באופציה השניה,הידנית,ואז תבחרי באופציה לחפש ממקום ספציפי BROWSE ,ואז תכווני אותו לתקיה שבה הקבצים נמצאים ותחברי בקובץ עם סיומת INF. זה אמור להתקין לך את הדרייבר. בקשר לנגן,אני מאמין שאם תכניסי את הדיסק שקיבלת איתו,הוא יתקין את הדרייבר אוטומטי,אבל אם לא,תעשי אותו דבר איתו אם לא מזהה אוטומטי.

האגוש

New member
זה לא עזר ../images/Emo10.gif

כנראה זה בעיה חמורה , כדאי לבקש מטכנאי לסדר את זה?

יאיר B

New member
שום בעיה חמורה

כפי שנאמר - דרייברים צריך להתקין. כדי להתקין דרייבר - צריך למצוא את קובץ התוכנית שמבצע את ההתקנה. לרוב, הקובץ נקרא Setup.exe. לפעמים יש לו שם אחר, אבל תמיד הסיומת של הקובץ תהיה exe. . לכן תנסי להריץ את שלושת התוכנות (סיומת exe) שיש בתיקיה שהצגת. אחד מהם הוא התוכנית שמתקינה את הדרייבר במחשב (לדעתי: pcamer800.exe אבל לא יכול להתחייב). כך בעצם עושים עם כל תוכנה שרוצים להתקין במחשב ומורידים מאתר ברשת. לגבי הנגן - אם יש לך דיסק שקיבלת איתו - לרוב הדיסק רץ מעצמו לאחר שמכנסים אותו לכונן. אם לא - צריך לפתוח אותו ולחפש בו את קובץ ההתקנה (setup או קובץ אחר עם סיומת exe).

למעלה