היי שוקולד, אפשר שאלה לגבי העוגה הקייצית?

Ofra m

New member
היי שוקולד, אפשר שאלה לגבי העוגה הקייצית?

דיברת על לבשל פרי - איך? עם סוכר?...האם אפשר להכינה יום לפני? האם היא צריכה להיות במקרר? - תודה אני מכינה אותה למחר....
 
תרגום בגוף הסרט

לא לבשל את הפרי להשתמש בפרי בשל ( אפשר מכל הסוגים כולל ענבים ואפרסקים) ,יענו עסיסי ורך הוא מלא סוכר ועל כן אין צורך להוסיף סוכר , רק אם אתם אוהבי עוגות מתוקות במיוחד לחתוך חתיכות גסות להניח על הבצק מומלץ להכין יום קודם לכסות בפלסטיק נצמד ולקרר היטב תבואי לספר אם היה לך טעים
 

פייטוש

New member
חיתוך הפרי לפרוסות

כי כאשר חותכים לפרוסות מיץ הפיירות מתפזר יותר בגלל שטח הפנים החשוף יותר,אבל העיקר הוא הנוחיות להכנסה לפה ,העוגה מקבלת גם מראה אסטטי יותר בחיתוך,אני נוהג להוסיף מעט נוזל עם מיץ לימון המאזן את המתיקות וההופך עוגה ללעיסה ולא לעוגת חנק .
 

Ofra m

New member
אולי הפרי לא היה מספיק בשל

אבל העוגה עצמה, לא נראה לי לשים אותה במקרר יום לפני כי זה עושה אותה חנק, עדיף באותו היום בלי מקרר
 
גם אפשרות

את יכולה להחליף את מיץ התפוזים בשמנת מתוקה והפירות חייבים להיות רכים רכים ניתן לרככם במיקרו למספר דקות עם כף סוכר
 
למעלה