היי שוקולד

Ofra m

New member
עוד פעם אשאל אתכם...

איך אפשר לחגוג יום הולדת לבן 18 עם המשפחה...אולי אתם מכירים לינה במקום מיוחד עם ארוחה מיוחדת או מסעדה מיוחדת משהו שלא הולכים כל יום?

פייטוש

New member
אני הייתי חוגג במסעדה על המים בקיסריה

אחרי השעה 18 אין תשלום כניסה

Ofra m

New member
תשלום כניסה על מה?

אולי תוכל לפרט איזו מסעדה? שם משהו?

פייטוש

New member
תשלום לכניסה למתחם הנמל והעתיקות 35 שח לראש

אני מאוד נהנתי ממסעדה שהמרפסת שלה ממש מעל לנמל הסירות, מאוכל טרי וטעים במסעדת ובית קפה קנטרה ,קטנה אבל טובה זאת דעתי .שקיעה חבל על הזמן בחינם.

Ofra m

New member
היי - האם מישהו מכיר

את הצימר "על שפת הנחל" בקיבוץ ניר דוד והאם מתאים ללכת לשם באמצע נובמבר? האם יש באזור אטרקציות לבחור בן 18?, בכלל האם מתאים לנסוע לצפון בתקופה הזו או שזה לא נסבל...?

היי עפרה...../images/Emo140.gif

הצימרים בקבוץ נפלאים מעולים , הם עשויים עץ ובנויים על שפת הנחל. מה יש לעשות בסביבה - רחצה בסחנה בקור בגן גורו - פארק לגידול קנגורו עם אפשרות האכלה טיולים בעתיקות בית שאן ובשמורת נחל חרוד טיולים באיזור עם רכבי שטח או טרקטורונים טיולי צפרות בבריכות כפר רופין לגבי חודש נובמבר , מזג האויר אינו יציב כפי שאת רואה בימים אלו ואתם עלולים למצוא עצמכם או באמצע ימי גשם שלא יאפשרו יציאה מהחדר או בימים חמים. ממליצה לך להמתין ולהזמין סמוך לתאריך המבוקש. נ.ב. בשרשור הקודם הצעתי לרדת לאילת, נראה לי ששם בן ה 18 ימצא יותר ענין, או לחילופין ממליצה את המלון במצפה רמון המעניק מעבר לחווית שהייה מיוחדת ,גם פעילויות באיזור. שווה לך להתענין.

Ofra m

New member
היי שוקולד

סיפרתי כאן שיש לבן שלי יום הולדת ואנחנו רוצים לחגוג לו, קבעתי לקיבוץ עין חרוד לאמצע חודש הבא...יש לך מושג מה אפשר לעשות באזור עם בן 18?

עפרה, קחי אותי אתך....../images/Emo6.gif

צ'מעי מוטק...... אם את מזמינה אותי ליום ההולדת של היורש אני מביאה איתי נרות, יין ועוגה וכל יום לוקחת אתכם לפעילויות באיזור עין חרוד
...מא את להגיד עשינו עייסק
וואלה......חתבתי לך כאן למטה את כל האופציות ואני רואה שלא תהיה לי ברירה אלא לנסוע אתכם לצימר...
נו טוב אני מקווה שיש לך חוש חומור והנה את מקבלת כתובות בצורה מסודרת שלא תגידי שאנחנו סתם חובבים... ראי באתר המועצה האיזורית- גלבוע את כל האופציות לפעילות באיזור בכל שורה עליה תקישי יפתח חלון עם כתובות ופרטים. העקר אל תשכחי לחזור ולספר איך ביליתם

Ofra m

New member
לוקחת אותך איתי...עליי! וזה ממש ברצינות

קודם כל תודה, שנית נראה לי שנשנה בסוף למקום אחר...אעדכנך בקרוב שמשהו סוף סוף יקרה

Ofra m

New member
היי לכולם - האם מישהו יכול להמליץ

על ספא טוב באזור המרכז? וגם אולי על איזו מסעדה נחמדה?

ווקשה ../images/Emo140.gif

חברה שהיתה בשרתון סיטי טאוור אמרה שהיה נפלא! והעיקר נקי ולא יקר מצרפת לך קישור באיזור המלון /הבורסה מלא מסעדות מכל המינים והסוגים

למעלה