היי שיהיה לכולנו שבוע טוב

טיפקסית

New member
היי שיהיה לכולנו שבוע טוב

בתקווה לשבוע שקט. מעכשיו אין חגים עד ספטמבר,אבל היי איך אמרו פעם חברי מונטי פייתון always look on the bright side of life תשתדלו ליהנות מכל שנייה בחיים כי "מי יודע מה יוליד יום" תראו בכל יום חדש מתנה גדולה,ופשוט תיהנו מזה. אני לא אהיה פה מראשון עד רביעי בבוקר,אבל נסו לתפוס אותי ברביעי בצהריים ככה. ולמי מכם שלא זוכר-ביום רביעי הקרוב יש יום הולדת לרמי יוסיפוב שיהיה בן 41 [בשעה טובה ובמזל טוב] יאללה אנשים,תהיו בקשר הא? אוהבת אתכם המון בשמת

1mayush

New member
שבוע מעולה ../images/Emo24.gif

באמת אין עוד חגים.. הולכת להיות תקופה קצרה, אבל קשה יש לי עוד מתכונת אחת ו2 בגרויות....... זה הולך להיות קשה. מה שאני שמחה שנשאר לי השנה "לבקר" את הבי"ס שלי עוד 14 פעמים השנה
שיהיה לכולכם בהצלחה בהכל !!
אוהבת , מאיה

1mayush

New member
../images/Emo207.gif

חבר'ה.. בתור פורום שאני נמצאת בו כבר מלא מלא זמן, ואת הטיפקסים שאני מכירה המון זמן ופגשתי אותם יותר מכולכם נראלי, למרות שיש לי הרגשה שקובי הולך לעבור אותי
אני משתפת אתכם, יחסית לא מזמן הכרתי זמרת חדשה, גילת הלל. היא מדהימה ! .. אני אהבתי אותה
מחר היא מוציאה את הסינגל השני שלה "בגללך", תשמעו רדיו, מקווה שתאהבו (= בפליקס זה הסינגל הראשון שלה "לשקר לעצמי". העלתי אותו פעם אחת לפה, אבל זה לרענון.. וגם זה מנוצלש, אז מותר לי

1mayush

New member
עוד ../images/Emo207.gif אחרון..

כי לא יכלתי באותה הודעה, הנה גם תמונה שלה מהימים האחרונים שצילמו אותה למגזינים. בתקופה שהיא הייתה נערה היא הייתה דוגמנית.. לכן, טוב נו אתם הבנתם
ואתם עוד תמשיכו לשמוע אותה, ולראות עוד תמונות
( עכשיו יש לי שלישייה
, טיפקס, יוסי אזולאי, גילת הלל )

1mayush

New member
אמממ ..

היא ידידה של המנהל פורום של יוסי אזולאי. והוא ביקש שנשמע אותה, ואני שמעתי אותה ואהבתי [: הקליפ החדש שלה ישודר בהקרנת בכורה בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" ביום רביעי ה- 30.5. מחר בשעה 20:00 יתקיים ראיון טלפוני חגיגי לכבוד יציאת הסינגל ויום ההולדת של גילת ברדיו דרום וביום ד', ה-30.5 תתארח גילת עם הלהיט לשקר לעצמי, בגרסה אקוסטית מיוחדת, בתוכנית "הלילה עם ליאור שליין" בערוץ 10.
קרדיט לפורום פופ ישראלי

אני למשל אוהב מושבע של שיגרה

הרבה יותר מחגים וכאלה, וכמובן הכיף הגדול הוא לגוון את השגרה... תחשבו טוב זה לא מתנגש אחד בשני.

למעלה