היי שיר תודה על העידוד

cmontal

New member
היי שיר תודה על העידוד

ככל שאני חושבת על זה אני מתחילה להבין שזה תיק אבל נעמוד בזה. בן זוגי הוא מאד מתוכנן כך שאם נעשה תוכנית עבודה (כך הוא קורא לפרוייקט הזה) נסתדר. אם כולם יכולים אז גם אנחנו. אפרופו עוד שאלה קטנה- מה עושות הממושקפות מבינינו ביום חתונתן? אין לי מספר גבוה אבל יש לי צילינדר ואם אני יותר מרבע שעה בלי המשקפיים הכל מיטשטש ונהיה מעורפל. לא הייתי רוצה להיות כך ביום חתונתי, אבל רופא העיניים שלי אמר שהוא לא ממליץ לי על עדשות מגע (בגלל בעיית הצילינדר). מה אתן אומרות על כך? מישהי התנסתה בדבר דומה?

tamar111

New member
גם אני עם אותה בעיה...

אני עדיין מתלבטת, אבל נראה לי שבצילומים ובחופה אני אהיה בלי משקפיים. בריקודים ובאוכל אני אהיה עם. הבעיה שלי היא עם ה"קבלת פנים" מצד אחד עם כל המאמץ להראות יפה המשקפיים קצת מקלקלות, אבל מצד ני , מה זה שווה אם אני לא אראה את הפרצופים של האורחים בבירור?! בכל מקרה, קניתי משקפיים חדשים עם מסגרת עדינה יותר כדי שבכל מקרה הם לא יבלטו. עדשות זה פתרון טוב, אבל בגלל הצילינדר הנמוך יחסית המליצו לי לוותר.

הילית*

New member
גם לי יש בעית צילינדר ואפילו חמורה

(לפחות באחת העיניים). יש עדשות גם לבעית הצילינדר. לי היה נסיון רחב מאוד עם עדשות רכות שבאישהוא שלב הייתי צריכה לעבור לקשות לא הצלחתי להתרגל ועברתי לצערי למשקפיים. לפני החתונה הלכתי לרופאת עיניים שאמרה לי שמספיק שאשים עדשה אחת בעין הפחות בעייתית (כן, כן, תתפלאי). הלכתי לאופטמטריסטית שהתאימה לי עדשה חד פעמית לחודשיים (קניתי 6 כאלו) ואני ראיתי איתה מעולה ואפילו היא אמרה שאני יכולה לנהוג עם עדשה אחת... אני רק יכולה להגיד לכם שזה שווה. אני שונאת משקפיים ואם הייתי יכולה הייתי מורידה אותן לתמיד... בחתונה כ"כ חשוב לנו להיראות יפות ומשקפיים מכערות לדעתי. היום כשאני רואה את התמונות אני ממש מרוצה... וגם... אני הולכת מדי פעם עם העדשה, כשאנחנו יוצאים או כשיש ארוע וזה נורא כייף.. אז עצתי לך, תבדקי ת הנושא עם רופא אחר. כמו כן, בטוח שקשות פותרות את בעית הצילנדר... בהצלחה!

למעלה