היי שלום אני חדש פה

m u g i m a n

New member
היי שלום אני חדש פה ../images/Emo13.gif

קוראים לי אלכס אני מכרמיאל רציתי לישאול מאיזה גיל אני יכול לעשות קורס ברמנים? תודה מראש אלכס

ערןGS

New member
לא

על פי חוק האלכוהול הישראלי, אסור להגיש משקאות אלכוהוליים למי שטרם מלאו לו 18 שנה, ומכיוון שכחלק מהקורס מן הסתם מוגשים משקאות, לא ניתן לעבור קורס מתחת לגיל 18. חג שמח.

tooltool3

New member
אה...לא חשבתי על זה...

זאת אומרת שגם בגיל 17 וחצי אני פסול.. טוב נחכה לשנה הבאה:)

כן... צריך להתחיל מאיפשהו לא?

התקציב מוגבל גם ככה... צה"ל לא משלם משהו... :) הדגימה השניה, בדמות סאוזה (ליד קמפארי ופיג'לינג) כבר נקנתה, ותגיע שבוע הבא. הבקבוק טקילה הבא הוא מריאצ'י לדעתי..., אני עוד צריך להתבסס בטעם קצת, ואז אחליט...

tooltool3

New member
למה שיגבילו לגיל 21?

ובנינו...אף אחד לא שם על החוק הזה..אני שותה מגיל 16.

vassily

New member
לא צריך להגביל

1) מקס מה אתה אומר שאנשים בני 18-20 קטנים מידיי בשביל לשתות? בכיאת תעשה טובה... יש להם נשק ואוטו ושתייה אסור להם הזגמת ושתיים טולטול זה לא ממש חוק כזה שאסור לשתות מגיל 18 ומטה אסור בעיקרון להגיש לך אבל אם תשתה ידפקו את מי שהגיש לך לך לא יעשו כלום החוק של הגשת משקאות מתחת לגיל 18 זה כבר משהו אחר זה יותר רציני ובינינו מזה לשתות מגיל 16 חחחחחחח אני כבר בבר מצווה השתכרתי...

tooltool3

New member
צודק :)

אני בן 17 וקצת חבל שאני לא יכול להתחיל קורס ברמנים אני מת ללמוד עוד על אלכוהול ועל קוקטיילים.

temptation411

New member
ניראה לי..

ותקן אותי אם אני טועה..הוא התכוון שאת הקורס יהיה אפשר לעשות מגיל 21 כי מה שקורה זה שכל ילד שדוחה את הגיוס שלו בכמה חודשים עושה קורס וחושב שהוא יודע הכל (כמו רוב האנשים שמסימים את הקורס) וכן גם אני היתי ככה בכל אופן..זה יוצא מיסחור של המקצוע..כי תכלס..היום כולם ברמנים בעיתי..

maxfain

New member
בדיוק..

חבל מאוד שמקצוע שבעיני מאוד מכובד, שאפשר לפתח אותו, ואהוב מאוד ע"י אנשים מסוימים נהפך למסחרה מעצבנת.. מציק לי שזה נהיה באופנה להיות ברמן, מציק לי שיש מקומות שמעסיקים ילדים במקצוע שאין להם מושג וחצי אפילו מאיפה הגיע המרכיב המסוים של אותו קוקטייל שהוא עושה עכשיו..

maxfain

New member
אהה ודרך אגב

לכל אלו ש"מתים" לדעת וללמוד וכל כך מצפים לגיל שאפשר ללמוד, אם אתם כל כך מתים ומחכים למה אתם לא לומדים לבד?! אם באמת היתה לכם את האהבה למקצוע, אז תאמינו לי שהייתם יושבים ולומדים גם לבד.. כל קוקטייל אפשרי - אפשר למצוא באינטרנט, קנו חומרים תתחילו לעשות בבית, מה נראה לכם שזה שתעשו קורס ברמנים בזה תגמר העבודה שלכם ואתם תדעו הכל?? צר לי, אבל זה ממש לא ככה.. בקורס נותנים לכם "נגיעה" של החומר, את כל השאר אתם תלמדו לבד. אז תגדילו ראש ותתחילו כבר מעכשיו. ברמנים..

deicide vy

New member
אני דווקא בן 17 ומחכה לקורס

אבל בכל זאת התחלתי ללמוד לבד, כבר הכנתי כמה דברים שנכשלו (כל מיני נסיונות עם מנגו...) אבל בתחום הפליירינג אני דווקא מתקדם לא רע אני חושב.. אגב - אם למישהו יש אתר טוב שדרכו אפשר ללמוד עוד קצת על הפליירינג אני אשמח לקבל לינק אליו!!

vassily

New member
אל תזלזל...

אל תזלזל בכל אחד שעושה קורס לפניי צבא כי אולי יש את האנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ובגלל שברמן זה יענו מגניב הם עושים את זה אבל לא כולם ככה אני לפניי גיוס ואני עדיין לא עשיתי קורס אבל אני מתכוון לעשות וזה לא ממש בשביל ללמוד על משקאות וכל זה כי אני כבר קורא ולומד מספרים ופורומים יותר מחצי שנה ואני יכול לזמר לך את כל סוגי הויסקי והסוג והאיזור וסקוטי אירי אמריקאי קנדי או מה שלא יהיה (ויסקי זה סתם דוגמא אני יודע מלא חומר על כל סוגי המשקאות) אני הולך לעשות קורס בגלל שזה בסיס נחמד וזה משפר ומלמד שיטות מזיגה וגם זה יכול לעזור קצת במציאת עבודה אחר כך למרות שכבר יש לי ואני לא צריך... אז אולי יש פלצפנים שעושים את זה סתם ולא מבינים כלום אבל לא צריך להגביל את הגיל בגלל אנשים כאלו כי רוב האנשים האלו יסיימו את הקורס ורוב הסיכויים שבכלל לא ישארו במקצוע...

לא נראה לי שיש הגבלה

שמע, קראתי פה את כל התגובות של אנשים... אני ישבתי פעם על שיחה עם מישהי שהיא ברמנית באולם אירועים שעשתה קורס בברמאסטר. תוך כדי השיחה גיליתי שהיא בת 17, ועשתה את הקורס ב16.5 בערך. נכון, חוקית אסור להגיש אלכוהול, אבל עכשיו כשאני חושב על זה....כשנרשמתי לקורס אף אחד לא בדק לי תעודות או גיל או משהו... ושוב, אותה בחורה עשתה את הקורס כשהיא הייתה קטינה כך ש....אני מציע לך לנסות. רק אם אתה רוצה שימצאו לך עבודה אחרי זה (מחלקת ההשמה וכו') אל תעשה בברמאסטר.

temptation411

New member
אולי..

בגלל שזה הבית ספר הספציפי הזה? אני יודע שלי אישית לא בדקו ת.ז אבל לאלה שהיו לפני צבא כן

למעלה