היי שלום אני חרדי

MATANASH

New member
היי שלום אני חרדי

וגר שנים רבות בבני ברק, יש לי שאלה מדוע אתם , החרדים, חוצים כביש באמצע הלילה ועוצמים עיניים? מדוע אתם נוסעים כמו משוגעים? האם זו צורה ליהדות? סעו לאט, זהירות אתם פוגעים ביהודים אני פעם הלכתי ברגל, אלוהים ישמור פחדתי פחד מוות כל הבני ברק הזאת עיר של גויים, סעו לאט !!!! למה להתפרע בכביש למה להרוג יהודים? פשוט הרגתם אותי כמעט אני מפחד אני עובר לתל אביב לאכול חזיר הכי טוב אני ואשתי נקיים יחסי מין עם חלון פתוח - הכי טוב

../images/Emo207.gifחשד: גנב חצאיות משכנתו כי לא היו צנועות

ללא ספק אחד הסיפורים היותר הזהויים ששמענו לאחרונה. הכתבה ב-MYNET חשד: גנב חצאיות משכנתו כי לא היו צנועות גבר חרדי חשוד שפרץ לבית שכנתו וגנב משם כמה חצאיות. הסיבה: היא לא הייתה צנועה מספיק לטעמו יפעת ראובן פורסם: 14.12.09, 07:59 הסיפור הבא יכול להראות עד כמה כללי הצניעות ברחוב החרדי הוחמרו בתקופה האחרונה. שכן המתגורר בשכונת נווה יעקוב נעצר בחשד שנהג להטריד שכנות ולהעיר להם על לבושן. לשכנה אחת הוא אף פרץ הביתה בערב שישי כשבני הזוג לא היו בבית והשחית לה על פי החשד את מלבושיה "הלא צנועים" לטעמו. בשבוע שעבר התקבלה תלונה בתחנת שפט על ידי זוג חרדים שמתגורר בשכונה על כך שבמוצאי שבת האחרון הם חזרו לביתם ומצאו את דירתם פרוצה. מהבית לא נלקח דבר אך הזוג המופתע שם ליבו כי הפאה הנוכרית שהיתה שייכת לאישה הושחתה ושלוש חצאיות שלה נגנבו. החשד הופנה כלפי השכן, 32, שלדברי בני הזוג נהג לאחרונה להעיר לאישה כי היא אינה מקפידה על כללי הצניעות. בני הזוג סיפרו כי אותו שכן נוהג להטריד ולהעיר לשכנות רבות שדרכי צניעותן אינן נראות לו. השכן נלקח לחקירה במהלכה סיפר שהוא מעיר לשכנתו מכיוון שלטענתו אסור לה לחבוש פאה והיא צריכה ללבוש בגדים צנועים יותר ועוד הוסיף כי שכנתו, רחמנא ליצלן, משאירה שובל של בושם אחריה כשהיא עוברת במסדרון המשותף של הבניין. עוד היה מעיר לה על פי החשד שהיא חובשת בנדנה ולא כיסוי ראש "למהדרין". החשוד נחקר בתחנת שפט על כך שגם נהג לשלוח לה מכתבים ופשקווילים. בתוך אחד הפשקווילים הוא כתב לה "את חוצפנית שאת מעיזה ללבוש בנדנה במקום כיסוי ראש". הוא הכחיש בחקירתו שפרץ לדירתם אך הודה שבערב שישי הוא התפלל לאלוהים שכביכול "יגאל את האישה" מבגדיה ומחוסר צניעותה ולטענתו תפילותיו נענו. לדירה על פי החשד הוא פרץ לאחר שידע כי האישה מחביאה מפתח לדירה בארון החשמל ובאמצעותו נכנס. עוד טען בחקירה שהוא סובל מכפייתיות יתר. לבסוף הוא נשלח להסתכלות במרפאה פסיכיאטרית, זאת בגלל טענתו כי הוא סובל מכפייתיות יתרה

התולעת 1

New member
אתה באמת בחור איסטניסט ממש אתה סולד מגניבות

כמה יש אחוזים אצל החרדים? חמש עשר עשרים כמה אתה חושב? בא נלך לבית סוהר נראה כמה יש שמה דתיים וכמה יש חילונים באחוזים תעשה סטטיסטיקה חמש אחוז תגיד גנבים בסדר כמה אצלכם? מאה ואחד אני שואל אותך אם אצל החרדים אתה לא יכול לסבול- איך אתה יכול לסבול בצד שלך את כל הגנבים? אז לפחות היית בורח אלינו,אצלינו קצת יותר נקי . אצלינו לפחות רוצחים רוב הנרקומנים, כל הטינופת והלכלוך שהעיתונים מלאים זה אצל החילונים- זה הפנים שלכם לא שלנו אז נגיד שיש אצלנו קצת לכלוך. יש. ספגו את זה מכם

אוווו

איזה חמוד אתה... יותר עבריני מין חרדיים מאשר חילוניים, זה בטוח יותר פדופיליה, שכן היא כמעט מותרת בעולמכם... כחרדי לשעבר אני מכיר את מנגנון הפשע החרדי, אסור חלילה להזמין משטרה, אבל מותר לזרוק מהחלון חפצים של האנשים של "שמוליק מרקוביץ'" מפוניבז' כי הם לא "שונאים" אלא "מחבלים"... בוא נמשיך, אתם לא עושים צבא בטענה שהתורה שאתם לומדים מגינה עלינו... אבל לא ראינו את האפקט הזה במלחמת לבנון... למה? כי "נסתרות דרכי ה'"? כי"החילוינים אשמים? בוא נמשיך, מלחמה באינטל על העבודה בשבת, החברה שמפרנסת אתכם, כדי שתוכלו ללמוד בכוילל על "אישה המסוללת" ועל "טומאת תהום" ו"פרה אדומה" נלחמתם בה, אבל את נשותיכם [האומללות, שלא מרגישות משועבדות משום מה] שלחתם לעבוד שם... ובוא לא נדבר על תרומות האיברים שאתם מקבלים, אך בשום אופן לא תורמים... מי צבוע? מי?

התולעת 1

New member
רק אדם לא מתוחכם במיוחד ייקח דוגמאות ספציפיות

יכריז "כל הדתיים גנבים, כולם שקרנים", וינופף בסיפור כהוכחה ניצחת בכל פעם שינסו להסביר לו שיש בעולם תכלית ומשהו קצת מעבר. ולמה שאני אממן הצגות בתל אביב? אחת הטעויות הגדולות שלשונאי החרדים ושכמותו בעניין מימון החרדים היא נקודת המוצא שכולם בחורי ישיבות. קודם כל, רובם המכריע של החרדים שאני מכיר עובדים לפרנסתם. צריך גם לזכור שכמעט כל העסקים בבני ברק ובכל אזור חרדי אחר מוחזקים על ידי חרדים המשלמים מס למדינה; מע"מ משולם על ידי כל חרדי הרוכש כל מוצר; המיסים מרכישת הדירות הנבנות בהמוניהן בשכונות ובערים החרדיות, עם שלל רווחי המדינה מכל הנלווה לבנייה, משולמים על ידי חרדים ככל אזרח; חלק נכבד מהעשירון העליון המשלם לא מעט מיסים הינו חרדי; מטבע זר בסכומים ניכרים מגיע לארץ על ידי הישיבות, וכן הלאה. נכון, ישנו מספר מסוים של תלמידים - בחורים ואברכים - העוסקים בנכסי הרוח של עם ישראל. האם הם פחות ראויים לתקצוב ממשלתי מבני גילם העוסקים בחקר התרבות ההלניסטית או האינדיאנית באוניברסיטאות השונות?

הלו הלו התפרצת לדלת פתוחה...

מה נכנסת כל כך למגננה? אני רחוק משנאת חרדים כרחוק מזרח ממערב. בבחירות האחרונות בכלל הצבעתי ש"ס, למרות שאני פולני מדורי דורות... ואני גאה בזה! ונכון, יש גם דברים טובים הן בדת והן בציבור החרדי כקולקטיב. לא מתיימר לטעון שכל חרדי הוא אומלל. מצד שני, אתה צריך להבין שלא לכל אחד מתאים להיות חרדי. למשל אני לא מתאים לי. לקח לי 22 שנים להבין את הדבר הכאילו פשוט הזה, אבל בסוף נפל לי האסימון וטוב שכך. ועוד דבר קטן: אתם לא חסינים מביקורת! תפנים את זה כי זה חשוב.

תגיד לי , ידידי המאותגר,

מישהו נתן פה דוגמא ספציפית? סיפרתי סיפור? הרי הסיפורים שיצאו מהקהילות שלכם הם המזעזעים ביותר...ובכל זאת לא נפנפתי. אני מסתכל בכלליות, ולפי נתונים סטטיסטיים, הפדופיליה והאונס אצלכם משתוללים יד ביד בראש חוצות, הנפנוף במיסי מע"ם ודירות, הוא טיפשי, כי העלמות המס [שכל חרדי מצדיק אותן רק כי המדינה חייבת לו משהו] ןהכספים שהוא מקבל [על 13 ילדיו\לימודי "רוח"] מקזזים את הרווחים ה"עצומים" שהוא מכניס. תלמידי הישיבות המשתמטים לא ראויים לתקצוב, אלא למאסר. ונכסי הרוח של עם ישראל, מועילים למדינה בדיוק כמו העלוקות שחוזרות עליהם כמנטרה... בדרך כלל אותם תלמידי אוניברסיטה הממומנים שירתו בצבא. אתה מממן הצגות בתל אביב? לא ולא, בהנחה שאתה יוצא דופן ולא עובד בשחור, אתה מממן את תקציבי הילדים\ישיבות\רפואת שיניים לילדים\את צה"ל שאינך משרת בו רובם המכריע של החרדים לא עובד, תפסיק לז**ן את השכל העשירון העליון בישראל לא כולל הרבה חרדים, אולי 5% מהעשירון ההוא שייך לכם זכור, גם אנחנו מגיעים משם. אנחנו מכירים את הקהילות השונות ויודעים מה נכון

למי שעדיין סומך על התקשורת ה"אובייקטיבית"

בכירי התקשורת בארץ מתגלים במקרה הטוב כחבורת רשלנים עלובה: כשלונה וקלונה של "עובדה" בכל פעם שאני נתקל בדיווחים על אלימות או שחיתות של חרדים בתקשורת ה"אובייקטיבית" אני פחות ופחות מאמין להם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3819222,00.html

התיקשורת החרדית גם אינה פיסגת ההגינות והיושרה

אני זוכר המון אי דיוקים ושטויות, אין מדיה אמינה, אבל כל מדיה נותנת מושג. על החרדים, כולנו יודעים, שהם אלימים.. אנחנו מגיעים משם, שחיתות , יש כמו אצל כולם. אבל חבל שההרגשה שם היא "כולם שונאים אותנו ורוצים להרע לנו" אם הציבור החרדי היה שקט ולא מציק, העמדה של כולם היתה אובייקטיבית לגביו...

KOBBRA

New member
כאחד שצופה מהצד

אני לא חרדי ,אבל סיגנון הדיבור שלך מזכיר אדם שיש לו בעיות נפשיות עמוקות אתה לא חושב שעליך להתייעץ עם פסיכולוג?

../images/Emo13.gif

תודה על האבחנה, אני שמח שאתה דואג לי... מעניין למה היית חייב להבהיר שאתה "לא חרדי"...

אם הדברים היו נאמרים מתוך שינאה, ניחא.

הדברים נאמרים מתוך מציאות בשטח. חבל להתכחש לה ולנסות לטשטש את הנכתב בהפניות לפסיכולוג כזה או אחר... אם יש לך טענה, כתוב אותה...

KOBBRA

New member
ok

כשהיתה חרדי,האם גם אתה היתה פרזיט? כלשונך(בצניות) כלומר,לא היתה עובד אלה מחמם את הכסא בבית מדרש או בכוילל כדי לקבל תשלום עבור זה?

כשהייתי חרדי, הייתי נער.

לא קיבלתי תשלום על כך, אלא למדתי בישיבה. ואתה כן חרדי, חילוני לעולם לא יכתוב "כוילל"...

KOBBRA

New member
חילוני לא יכתוב כוילל??? הצחקתה אותי

אני כתבתי ע''פ השמיע בלבד

למעלה