היי שלום וערב טוב לכולם.. כמה מילים מפי

nikkush

New member
היי שלום וערב טוב לכולם.. כמה מילים מפי

רק רציתי לומר ולהדגיש שעוד לא נוצר בהיסטוריה המשותפת לכולנו אלבום אגדתי ומושלם כמו החומה שנאבד ע"י הפינקפלויד ובעיקר נהגה במוחו של אחד מגאוני אותו הדור, רוג'ר רציתי להדגיש את העובדה שזהו גם האלבום הכי מושלם עוצמתי ומרגש מסריית האלבומים של הפינקפלויד מה שגם שאת דארק סייד החביב שכולל כמה רגעים לא מעטים קסומים של אושר עם המון אווירה ייחודית לא כללתי אףלא במקום השני ברשימה, ויש שמועות שגם לא בשלישי, אך בכל אופן, דעתי היא בעצם עובדה מוצקה והיסטורית, לכן כל מה שנאמר כאן הוא מפי מקור מהימן ואוביקטיבי לחלוטין, והמלצתי היא להמנע מלנסות ולחלוק על דברים אלו בדעות לא רלוונטיות וחסרות שחר עם זאת ארצה לציין שהפער שמשאיר אחריו אלבום החומה על פני שאר אלבומי המאה או אלבומי הלהקה בפרט אינו מותיר מקום לוויכוח, לכן תאלצו להסתפק בקריאות הידד בעקבות הודעתי זו אני רוצה למסור לכם את דרישתי ואני רוצה להקדיש שיר חם מכל הלב לנתח נכבד מאוכלוסייתכם בפורום הלהקה הנהדרת : כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים מרימים את הידיים למעלה לשמיים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים מרימים את הידיים למעלה לשמיים שבט יהודה בשנת אלפיים הרוח מנשבת על המים בוא נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים שבט יהודה בשנת אלפיים הרוח מנשבת על המים בוא נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים כמו מלאכים מעופפים שמרימים את הידיים גבוה לשמיים כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים כמו מלאכים מעופפים שמרימים את הידיים גבוה לשמיים הילדים קופצים משתוללים רוקדים הילדים קופצין משתוללים רוקדים מרימים את הידיים גבוה לשמיים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים כל הילדים קופצים רוקדים מרימים את הידיים למעלה לשמיים

holo

New member
../images/Emo13.gif אתה פשוט לא מוותר

אני רואה שממש לקחת את זה קשה שלא כולם אוהבים את החומה... לא נורא, יעבור.

MilkShack

New member
את האמת שאני מסכים איתך איש

לפי דעתי החומה לוקח בענק את כל האלבום שאני מכיר ושאי פעם היו... מצטער אם לפי דעתכם אני נסחף, זאת דעתי האישית ונראה אותכם גורמים לי לשתוק!!! (לא מופנה אלייך ציף P= )

oneman2

New member
כן, אדוננו|סוגד|

מלכינו ניקוש האחד והיחיד ננצור שמך לעולם ועד! על גדות הירדן עוד נוכל להעיד על רום קומך, אלוהינו בודד!

RoieL

New member
קלטת מה כתבת?../images/Emo6.gif

פרשתי בערך בשורה שבה הבהרת שאסור להתווכח איתך כי אתה מקור מהימון, מוכח, אובייקטיבי ולםי מחקרים חדשים אנחנו חייבים לנשק לך את הרגלים.

MilkShack

New member
אולי ציף תוכל לאמת את דברי

אבל אבא שלי ששמע פינק פלויד כמעט לכל אורך חייו אמר שהתקופה הכי מטורפת סביב הלהקה הייתה בתקופה של "החומה"... אז הלהקה הייתה בשיא שלה מבחינת הכל, הוא אומר שכמעט ולא היה בן אדם אחד שלא שמע את האלבום אז - מה שלא היה בתקופת הדארק סייד. יחד עם זה היו את ההופעות המיוחדות, הסרט וכו' וכו'. אני לא יודע, הוא אומר לי גם כל הזמן שכמה שאני אשמע מפינק פלויד וגם אם יום אחד אני אקיא אותם אני תמיד אחזור לחומה וכל זה...

ה"חומה" היה האלבום הכי נשמע שלהם בארץ

מבחינה זו זה נכון: החשיפה ל"החומה" היתה גדולה מכל אלבום קודם שלהם, או אלבום מאוחר יותר. האלבום הושמע כל הזמן ברדיו, וכולם קנו עותקים שלו - כך היה בבית הספר שלי, ובקרב חבריי. גם יציאת הסרט, כשנתיים אחר כך, קיבעה את "החומה" כיצירה הכי מוכרת של הפלויד בארץ. בחו"ל זה היה סיפור קצת שונה, בוודאי באנגליה. אני מבינה שאביך אוהב את "החומה", שכן זה היה אחד מהאלבומים המכוננים עבורו , אותם הוא שמע בתקופה חשובה בחייו. זה לא בהכרח נכון לגביך, או לגבי אנשים אחרים.

למעלה