היי שלום לכולם..אמרתי שברגע שאהיה

שי קרן19

New member
היי שלום לכולם..אמרתי שברגע שאהיה

בבית אהיה פעיל פה... אז בא לי לעשות מן משחקון על השירים שבאלבום..ושמעו קטע...הורדתי בפוקס מהפלא את כל השירים של דנה..וחזרתי אעתמול וקניתי את הדיסק...שווה כל שקל...אז הנה לפניכם המשחקון... אני רושם את השמות של השירים וכל אחד צריך לנקד מ-1 עד 12(שה-12 זה הניקוד הגבוה) ולהגיד למה אהבתם או לא,את השיר..וכמו כן לציין הערות על הלחן,ועל המילים מוניות-ציון: 10 השיר שפותח את האלבום הוא גם השיר היחידי שממש פופי ולכן כזה וחמוד ולכן הוא שונה ומיוחד וזו גם הסיבה שנתתי לו רק 10,בגלל שזה מיני פופ ואני לא אוהב..אבל הלחן קליט ביותר הפוכים-ציון:12 וואו לדעתי הוא צריך לצאת כסינגל לא יודע אם הבא,אבל בהחלט סינגל..מה שיש לאורך כל השירים באלבום כמעת בכל השירים,אני מקווה שזה לא יחזור באלבומים הבאים שלה בע"ה שיצאו,שהרוב יש שירים שמתחילים לאט קטן ואז האי פותחת את הג'ורה המדהים שלה והופך את השיר לעוצמתי..(נדבר על זה ספיציפי בכמה שירים) תחנות החיים-:ציון: 8 וחצי שיר גם מאוד קליט...טיפה כזה דרמטי הרבה כלים..אני מאוד אוהב את הליווי של הזמרות בשירים..זה מעצים את השיר...אז למה ציון כזה? ככה יצא חכו שנדבר על השיר הבא
מוצ"ש-|ציון: 12 וחצייייייייייייייייי וואוו וואווו וואווווווווו איזו צמרמורות איזה שיר איזה מילים איזה לחן...קטן מתעצם...חייב חייבב לצאתת סינגלל הבאאא...זה השיר הכי טוב אבל! תצפו להפתעה נראה לי שתהיו בשוק..יש שיר שעשה לי הכי רושם שאמרתי לעצמי וואו זה שיר גאוני אולי לא תסכימו איתי..אקח סיכון חח מרחב אחר-ציון: 8 שיר בסדר..לא נפלתי אבל שוב,אחלה ליווי אהבתי אהבתי את הקולות כולך-ציון:12 ממש אבל ממש הטעם שלי..ששמעתי את השיר בהתחלה אמרתי וואוו.כאילו השיר יצא מאיזה מחזמר,שזה דבר טוב..איזה משו מחזמרי כזה...ניצוץ של קסם..כאילו השיר יצא מאגדה...בראש אני רואה נסיכה עם שמלה לבן רצה בדשא משחקת עם פרחים ופרפרים..הלחן גם מאוד מחזמרי שיחוק דנה! משוגעת-ציון: 12 סינגל שני,שיר מצוין...אין מה להוסיף ה שיר לא מיוחד אבל הוא יפיפיה חצות-ציון: 7 וחצי אני חושב שזה השיר הפחות האהוב עליי מהשאר...לא כ"כ התחברתי ללחן בפזמון קורה איזה משו...גם ברגע השיא וזה מתפתח וזה מצוין אבל..אבל... רוחות של קיץ-ציון:8 לא עבד עליי השיר...לא האמנתי לא..לא עשה לי רושם..חחח לא נדלק לי...אבל אהבתי..לזה תהיו בטוחים בובת קברט-ציון: 12 הסינגל הטוב ביותר עד כה..ממש ממש אהבתי...הלחן יותר מהמילים מילים קטנות-|ציון| 13!! חחחחחחחחח אז קבלו את השיר שהכי הכי הרשים אותי ואמרתי וואוו וואוו וואווו תוך 7 השמעות ברצף לצדתי את השיר בעל פה...המילים הלחן..הסיום המרגש בטירוף הסלסול הקטן בבית הראשון..עשה לי את זה...זהו גם השיר השונה מכל השירים..זה,ומוניות..אמן אמן שייצא כסינג אבל לא נרה לי ברגע-ציון: 10 אחלה שיר לסגירת הדיסק...נחמד נחמד מאוד..אהבתי את הליטוף של השיר... מקווה שאהבתי והסכמתם איתי חחח

אני מתחברת להמון שירים. אבל כל האלבום הזה../images/Emo23.gif

אין שיר אחד שאני לא אמצא את החיבור אליו
* מוניות- שיר פופי קצבי וטוב ! עשו לו שינוי משמעותי, אם תנסו להיכנס לתוך המילים תבינו. הביצוע האקוסטי שלו מדהים
מעולה בשביל פתיחת אלבום. בתור סינגל אולי הייתי מוציאה אותו שני\שלישי. הפוכים- השיר הכי מדהים באלבום הזה
התאהבתי בו בשנייה הראשונה ששמעתי אותו!! המילים, הלחן, הביצוע! הכל כ"כ טוב ! הקטע שאהבתי בו זה של התופים בשנייה אחריי השורה: "איך זה שאתה תופר כנפיים ......... " פשוט מהממם ומוסיף המון לרגש! תחנות החיים- קצבי ומדליק
מאוד התחברתי אליו. כל מילה ומילה בו מיוחדת והלחן גם. אני שומעת אותו לפחות פעמיים ביום. אה, הוא גם הפך להיות הצלצול שלי. מוצ"ש- גם אני קיבלתי בו צמרמורת ! בהחלט שיר מיוחד באלבום שמשלב בתוכו המון. מבחינתי- הסינגל הבא והשלאגר הבא של התקופה שתיהיה
מרחב אחר- לא אהבתי את הפתיחה. אבל המילים מקסימות
כולך- ווואוו מדהים מדהים! אתם חייבים מתישהו לשמוע את הביצוע עם אוהד חיטמן..כ"כ עוצמתי
משוגעת- אין לי מילים !! נוגע ומרגש
הלחן ממש מיוחד.. עם הגיטרה של דעבול
תראו את הקליפ בחתימה שלי ותתחברו
חצות- אחלה שיר
רוחות של קיץ- איזה סיפור יפה יש לשיר הזה, רק תראו את הפנים של חנה(אמא של דנה) שהיא שומעת את הסיפור הזה שוב ושוב תתאהבו
היה לילה שדנה יצאה לנסיעה ממושכת עם הנגן שלה יצא השיר הזה, שהם חזרו הם הקליטו את השיר בטייק 1
כשדנה חזרה לפנות בוקר לבית וחנה שמעה את השיר היא אמרה שההקלטה הראשונה זה הדבר. טוב נראה לי שקצת הרסתי את הסיפור
אני אעצור כאן חח. בובת קברט- אהבתי מאוד את הלחן! את המילים קצת פחות.
מילים קטנות- מדהים איך שילדה בת 12(דנה) יכולה לכתוב שיר כ"כ יפה
ברגע- כל הכבוד לדורון בראון
אהבתי.

שי קרן19

New member
מההההההה את אומרת שאת "מילים קטנות" דנה כתבה

שהייתה כולה בת 12?! איך זה ייתכן?

למעלה